Emekli maaşı Garanti'den de alınacak

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı'ndan emekli olanların, artık maaşlarını Garanti Bankası'ndan da alabilecekleri duyuruldu.

Emekli maaşı Garanti'den de alınacak
Emekli maaşı Garanti'den de alınacak
GİRİŞ 19.09.2009 10:24 GÜNCELLEME 19.09.2009 10:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, T.C kimlik numarası ve emekli sicil/tahsis numarasıyla Garanti Bankası şubelerinden, www.sgk.gov.tr adresinden ya da SGK İl Müdürlüklerinden banka değişikliği işlemini gerçekleştiren emeklilerin, Garanti Bankası şubelerinden ve ATM'lerinden maaşını alabilecekleri belirtildi.

Garanti'yi tercih eden emeklilerin, birikimlerini karlı yatırım seçenekleriyle değerlendirirken özel fırsatlardan da yararlanabilecekleri vurgulanan açıklamada, maaşını Garanti'den alan tüm emeklilerin, vadeli mevduat hesabı açtırdığında, tutara bağlı kalmadan 1 milyon lira/avro/dolar TL/EUR/USD için geçerli tabela faiz oranından faydalanabilecekleri kaydedildi. Açıklamada şöyle denildi:

''Emeklilere özel paket kapsamında Flexi Card sahibi olanlar, market harcamalarında ekstra bonus kazanacak, ayda 250 lira harcama sözü verenler ise yıllık kart ücreti ödemeyecek. Emekliler, kendilerine özel indirimli faiz oranlarıyla sunulan kredilerden yararlanırken, maaşını 3 ayda bir alan kamu emeklileri ise kredi taksitlerini 3 ayda bir ödeyebilecek. Garanti'yi tercih eden emekliler, dilerlerse Avans Hesap limitleriyle maaş gününü beklemeye gerek kalmadan para çekerek, ödemelerini yapabilecek. Ayrıca Elma Hesabı sayesinde, hesaba yattığı andan itibaren maaşlarını en kazançlı şekilde değerlendirebilecek.''

(aa)

YORUMLAR 1
  • Remzi KAPLAN 14 yıl önce Şikayet Et
    Faiz ve Haber :(. Faiz ve faizi kullanan kurumlardan olabildiğince uzak kalınmalı olduğu kanaatindeyim. Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "İnsanlar öyle bir devre ulaşacak ki, o zamanda ribâ yemeyen kalmayacak. Öyle ki, (doğrudan) yemeyene buharı ulaşacak."
    Cevapla