T. Telekom'dan uzaktan kumandalı telefon

Türk Telekom, düzenlediği kampanyayla müşterilerine hem telefon hem de kumanda işlevlerini gören Laxon Slender'a, hiçbir peşinat ödemeden sahip olma imkanı sağlıyor.

T. Telekom'dan uzaktan kumandalı telefon
T. Telekom'dan uzaktan kumandalı telefon
GİRİŞ 19.07.2009 20:08 GÜNCELLEME 19.07.2009 20:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, şirketin, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak hedefiyle başladığı Rahatt kampanyasına Türkiye'nin ilk uzaktan kumanda işlevi gören kablosuz (Dect) telefonu ile devam ettiği belirtildi.

Laxon Slender dect telefonun, evdeki televizyon, klima, DVD ve ses sistemi dahil olmak üzere aynı anda dört farklı cihazı kumanda edebilme özelliğine sahip olduğuna işaret edilen açıklamada, hem telefon hem de kumanda işlevini sağlayan ürünün Türk Telekom bayii ve ofislerinde aylık 5 TL'den 24 ay taksitle satışa sunulduğu duyuruldu.

Evdeki kumanda kirliliğine son veren kablosuz telefonun, cep telefonlarına kısa mesaj gönderme, renkli 65K ışıklı ekran, arama engelleme ve transferi, konferans, bebek izleme, 60 isimli telefon defteri gibi özelliklerinin yanı sıra çoklu dil seçeneği de sunduğu belirtildi.

Açıklamada, 92 saat bekleme ve 10 saat konuşma süresi olan ürünün, 300 metre açık ve 50 metre kapalı, uzaktan kumanda olarak kullanıldığında ise 15 metre kapsama alanına sahip olduğu vurgulanarak, ürünün, kumanda edilen cihazlar arasında tek tuş ile geçiş yapabilme imkanı sunduğu ifade edildi.

Türk Telekom müşterilerinin hiçbir peşinat ödemeden, sadece faturalarına yansıtılan taksitlerle telefon ve kumanda işlevlerini aynı anda sunan Laxon Slender'a sahip olabildikleri kaydedildi.

 

KAYNAK: (AA)
YORUMLAR 4
  • mehmet can 14 yıl önce Şikayet Et
    3G ve TT. 3G alt yapısıda Turk Telekomdan bunu unutmayın..
    Cevapla
  • Tolga Cetiner 14 yıl önce Şikayet Et
    telekomun Çırpınmalarımıdır bu nedir... batmamak icin daha neler sunacaklar bakalım.. Hele bir su 3G cazip fiyatla gelsinde su adsl ide iptal edeyim.. sadece internet icin kullandıgım telefonun abonman parasındanda kurtulayım da.. Ben başka kumandalar bulurum :)
    Cevapla
  • Ali Başeskioğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    bu altyapı ve. vdsl(32 mbps veri hızı) teknolojisi telekomda olduğu sürece 3g vız gelir tırıs gider . yakında kotalı telekom tarifesine sövenler 3g ile veri indirince faturalarına tepkilerini göreceğiz.
    Cevapla
  • hasan tokgöz 14 yıl önce Şikayet Et
    telekom :). baktı ne internetten para gelicek ne telefondan bu işe başliyim dedi herhalde acaba 3g gelince abonesi kalkcakmı merak ediyorum :)
    Cevapla