Ülker'den 23 Nisan'da çikolata şenliği

Ülker'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde ''Ülker 23 Nisan Çikolata Şenliği'' yapacağı belirtildi.

Ülker'den 23 Nisan'da çikolata şenliği
Ülker'den 23 Nisan'da çikolata şenliği
GİRİŞ 16.04.2009 17:45 GÜNCELLEME 16.04.2009 17:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Bostancı'da İspark Sahil Otoparkı'nda 22-26 Nisan 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan şenlikte, değişik etkinliklerin yapılacağı ifade edildi.

Toplam 3 bin metrekarelik alanda düzenlenecek olan Ülker 23 Nisan Çikolata Şenliği bünyesindeki ''Çikolata Atölyesi'' adlı etkinlikte çocukların, Ülker Çikolata uzmanlarının yardımıyla değişik kalıplarda kendi çikolatalarını yapabilecekleri vurgulandı.

Atölyede kendi çikolatalarını yapan çocuklara şef kepi ve ''Ben de çikolata yaptım'' logolu şef önlüğünün hediye edileceği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

''Şenlik alanına girmek için, girişteki satış noktalarından 10 liralık çikolata dolu paketlerden satın almak yeterli olacak. Bu paketlerden satın alanlara, şişme oyuncaklarda ve çikolata atölyesinde kullanmaları amacıyla 10 adet bilet verilecek. Diğer aktiviteler ise alana giriş yapan tüm çocuklara ücretsiz olacak. Çikolata satışından elde edilen gelirin bir kısmı ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) bağışta bulunulacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • orhansen 14 yıl önce Şikayet Et
    açın önünü geliyor. ermenistan azerbeycan savaşında ambargoyu delerek ermenistana yardım eden ülker hedef kitle değiştiriyor sonunu merak ediyorum badem bıyıklıların yükselişini aklı olan vatanını seven bu markadan uzak durmalı
    Cevapla