Hülya Avşar, Turkcell'i solladı!

2007 Yılı Enİyi Marka Ödülleri, Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı törenle sahiplerini bulacak. Ünlü markaların yanı sıra ünlü sanatçılar da ödül alacak. İşte ödül alacaklar:

Hülya Avşar, Turkcell'i solladı!
Hülya Avşar, Turkcell'i solladı!
GİRİŞ 11.02.2008 11:02 GÜNCELLEME 11.02.2008 11:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Türk Patent Enstitüsü’nün (TPE), “2007 Yılı Patent Ödülleri”, 14 Şubat’ta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılmasının beklendiği törenle sahiplerini bulacak.

Törende Hülya Avşar, Turkcell ve Sarar Tekstil marka dalında, Vestel Beyaz Eşya patent dalında ve Sevan Kuyumculuk da tasarım dalında “Türk Patent Altın” ödülü alacak. Enstitü “fikri ve sınai mülkiyette 136’ncı yıl’’ etkinlikleri çerçevesinde marka, tasarım ve patent dallarında ödül verecek. 14 Şubat’ta TPE Konferans Salonu’nda yapılacak törende, açılışın ardından buluşun macerasını anlatan bir “buluş show” sunulacak.


TPE’nin tanıtım filminin gösterimini takiben Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO) Genel Müdür Yardımcısı Narendra Sabharwal, Türkiye’yi uluslarası buluş fuarı IENA’da temsil eden ve orada altın madalyaya değer görülen, “Dik Çıkan Merdiven Sistemi” (Urfa Merdiveni-Devrilmeyen Merdiven) adlı buluşu nedeniyle Murat Nural’a ödül verecek.


ÇAĞLAYAN ÖDÜL VERECEK


Daha sonra Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, sınai mülkiyet haklarına katkı sağlayan kurum, kuruluş ve kişilere ödüllerini verecek. Bu alanda HİF A.Ş, Forum Fuarcılık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Halk Bankası, KOSGEB, TÜBİTAK, Gazi Üniversitesi, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı, Vakıfbank, RTÜK, İMTES İmalat ve Teknolojisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin yanı sıra Anadolu Ajansı ve TRT de ödül alacak.


Yıldız Holding VE Arçelik DE ödül aldı


Törende “Paten Ligi” adı altında da 2007 yılında en çok başvuru yapan firmalar ödüllendirilecek. Marka dalında yaptığı 253 başvuruyla Ülker’i de bünyesinde bulunduran Yıldız Holding, patent dalında yaptığı 192 başvuruyla Arçelik A.Ş, yine patent dalında yaptığı 7 başvuruyla Yücel Ağören ve tasarım dalında yaptığı 95 başvuruyla da Boytaş Mobilya ödül alacak.


Marka dalında ödül alacaklar:


Hülya Avşar, Turkcell, Sarar Tekstil, Pınar Süt, NTV, Kanal D, Goldaş Mücevherat, Varyap, Kale Holding.


Patent dalı:


Vestel, Makersan, Naim Ertürk Tanrısever ve ortak buluşlarıyla Sabancı Üniversitesi-TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi.


Tasarım dalı:


Brener Yapı, Elma şeklindeki yüzük tasarımıyla Sevan Kuyumculuk ve hamak tasarımıyla Hatil Enerji İnşaat.

(Akşam)

YORUMLAR 1
  • OSMAN COŞKUN 16 yıl önce Şikayet Et
    . bu kadar çok magazin programının olduğu bir ülkede, listeye sadece hülya avşar girdiyse azbile...
    Cevapla