VakıfBank resmen duyurdu! Bu bir ilk...

Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan "Yeni nesil çipli kimlik kartlarıyla VakıfBank Mobil üzerinden aktivasyon yapmaya imkan sağlayan yeni uygulamamızla müşterilerimizin şubeye gitmeden, çağrı merkezini aramadan hızlı ve kolay bir şekilde şifre işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlıyoruz" dedi.

VakıfBank resmen duyurdu! Bu bir ilk...
VakıfBank resmen duyurdu! Bu bir ilk...
GİRİŞ 17.05.2020 01:00 GÜNCELLEME 17.05.2020 02:58
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

VakıfBank’ın sektörde bir ilk olan yeni uygulamasıyla, VakıfBank Mobil ve İnternet Bankacılığını kullanmak için şubeye gitmeye ya da  çağrı merkezini aramaya gerek kalmıyor, internet bankacılığına üye olmak ya da  şifre almak isteyenler işlemlerini VakıfBank Mobil’de sadece yeni nesil çipli  kimlik kartını okutarak anında yapıyor.

Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, müşterilerinin ihtiyaçlarına  uygun yenilikçi dijital çözümler geliştiren banka, temassız ödeme alanında bir  yeniliğe daha imza atıyor.Bilgi teknolojilerindeki bilgi birikimini müşterilerinin hayatlarını  kolaylaştıracak yenilikçi ürün ve hizmetlere çeviren VakıfBank, sektörde bir ilki  daha gerçekleştirdi. VakıfBank müşterilerinin internet bankacılığını kullanmak  için artık şubeye gitmesine ya da çağrı merkezini aramasına gerek yok.

VakıfBank Mobil ve internet bankacılığına kayıt olmak ya da yeni şifre almak isteyenler,  NFC (Near Field Communication) özellikli cihazlarından VakıfBank Mobil üzerinden  yeni çipli kimlik kartlarını okutarak işlemlerini tamamlayabiliyor. Kredi kartı ya da bankomat kartı olmayanlar için de büyük kolaylık  sağlayan uygulamadan yararlanmak isteyenler VakıfBank Mobil’i telefonlarına  yükleyerek işlemlerini hızlı ve bir güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor.
 
Self servis bankacılık    
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı  Ferkan Merdan, "Dijital kolaylaştırır" yaklaşımıyla her geçen gün müşterilerine  yenilikler sunduklarını belirterek,  "Dijital alandaki güçlü alt yapımız ve  yenilikçi hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam  ediyoruz. Pandemi sürecinde de ön plana çıktığı gibi teması azaltan teknolojilere  yatırım yapıyoruz. Yeni nesil çipli kimlik kartlarıyla VakıfBank Mobil üzerinden  aktivasyon yapmaya imkan sağlayan yeni uygulamamız ile de müşterilerimizin şubeye  gitmeden, çağrı merkezini aramadan hızlı ve kolay bir şekilde şifre işlemlerini  gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Böylelikle müşterilerimiz, tüm bankacılık  işlemlerini dijital kanallarımızdan yapmaya hemen başlayabiliyor." ifadelerini  kullandı.
 
 Merdan, bu uygulamanın sektörde bir ilk olduğunu kaydederek, “Yeni  teknolojileri bankacılık alanında uygulamak için atak davranıyoruz. VakıfBank’ın  güçlü dijital kanallarında her gün milyonlarca müşterimiz işlem yapıyor. Bugün  itibarıyla bankamızdaki işlemlerin yüzde 94’ü şube dışı kanallardan  gerçekleşiyor. Sadece VakıfBank Mobil’i aktif olarak kullanan müşteri sayımız 5,7  milyonu aşmış durumda. Sesli asistanımız ViBi ile VakıfBank Mobil’de sesli  yönlendirme teknolojisi ile de çağrı merkezimizde müşterilerimize hizmet  veriyoruz. Bu ve benzeri teknoloji gücümüzle pandemi döneminde artan yoğunluğa  karşın hizmet kalitemizi korumayı başardık. NFC teknolojisini kullanarak hayata  geçirdiğimiz yeni uygulamamızla da dijital kanallarımızın kullanımını daha da  kolay hale getirdik. Bugünden sonra da yenilikçi teknolojilere hızla adapte olup  ürünleştirme kabiliyetimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam  edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.         

 

 

YORUMLAR 17
  • Nusret özkeskin 3 yıl önce Şikayet Et
    Nusret özkeskin 2 ay oldu hayla bir sonuca çikmadi baş vuruyorum deyerlendirmede diyor bayram geldi hayla yok yok yok deyin kRdesim
    Cevapla
  • Nihat Kalaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel ama 10ile 15 dakikada açılmıyor uygulamanız buna da bir çare bulsanız iyi olur
    Cevapla
  • Zeynep korkut 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha haber gelmedi
    Cevapla
  • Zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende haber bekliyorum çok zor durumdayım
    Cevapla
  • Raziye TURNA 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende haber bekliyorum hala ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle