Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor

Koronavirüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor. Son olarak EVKUR 11 milyon TL, ÇAYKUR ise 1 milyon TL ile kampanyaya destek verdi.

Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor
Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor
GİRİŞ 10.04.2020 11:11 GÜNCELLEME 10.04.2020 12:36

Mağaza zinciri Evkur, "Biz Bize Yeteriz" kampanyasına 11 milyon TL bağışta bulundu. Şirketin internet sitesinde yer alan açıklamada, "Lütfen evinizde kalmaya devam edin Türkiye" çağrısı yapılırken kampanya ilişkin şu ifadelere yer verildi:

"Biz Bize Yeteriz Türkiyem diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyasında Devlet–Millet el ele vererek, coronavirüse karşı alınan tedbirler dolayısıyla mağduriyet yaşayabilecek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ilave destek sağlamak amacıyla başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyasına EVKUR AVM olarak 11.000.000,00 TL bağışta bulunduk."

 

ÇAYKUR'DAN 1 MİLYON TL

ÇAYKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bayilerin de destek sağladığı belirtildi.

Birçok iş kolu ve vatandaşı etkilemesi muhtemel sürecin en az zararla aşılması temenni edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

"Bu anlamda katkı sağlayacağına olan inancımızla, ülke genelinde faaliyet gösteren bütün bayilerimiz maddi katkıda bulunmak suretiyle sadece iyi zamanlarda değil, zor zamanlarda da halkımızın yanında yer almak istemektedirler. Bayilerimiz vesilesiyle kurumsal olarak bizler de bu ortak onuru ve gururu yaşamaktayız. ÇAYKUR olarak bütün bayilerimiz 1 milyon lira bağışla kampanyaya destek vermiştir."

KAYNAK: AA