AEDAŞ, BEDAŞ ve ÇEDAŞ'tan sağlık kurumlarına özel hızlı hat

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ),Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. BEDAŞ) ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) sağlık kuruluşlarına daha hızlı hizmet verebilmek için çağrı merkezi bünyesinde özel hızlı hat oluşturdu

AEDAŞ, BEDAŞ ve ÇEDAŞ'tan sağlık kurumlarına özel hızlı hat
AEDAŞ, BEDAŞ ve ÇEDAŞ'tan sağlık kurumlarına özel hızlı hat
GİRİŞ 07.04.2020 15:09 GÜNCELLEME 07.04.2020 15:09

Yeni tip Koronavirüs ile mücadelede sağlık çalışanları var güçleri ile çalışırken Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ),Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) de sağlık kuruluşlarında enerji sorunu yaşanmaması için arıza, bakım ve onarım ekiplerini alarm durumuna geçirdi. Şirketler diğer yandan da çağrı merkezi bünyesinde oluşturdukları özel Hızlı Hat ile AEDAŞ hizmet bölgesi olan Antalya, Isparta, Burdur’da, BEDAŞ hizmet bölgesi olan İstanbul Avrupa Yakası’nda ve ÇEDAŞ hizmet bölgesi olan Sivas, Tokat ve Yozgat’ta bulunan tüm sağlık kuruluşlarına bekletmeden hizmet veriyor.

ALO 186 Çağrı Merkezi’nde; AEDAŞ, BEDAŞ ve ÇEDAŞ hizmet bölgelerinde bulunan özel hastaneler, devlet hastaneleri, aile sağlığı ve diyaliz merkezleri de dâhil olmak üzere tüm sağlık kuruluşlarının hızla ulaşabilmesi için tanımlanan Hızlı Hat bulunuyor. Bu hat sayesinde sağlık kuruluşlarından arayanlar tek tuşla müşteri temsilcisine bağlanarak talep ve şikâyetlerini iletebiliyor. Çağrı merkezi de gelen talepleri hızla sahadaki ekiplere ileterek sağlık sistemine kesintisiz enerji ulaştırıyor.

KAYNAK: HABERTÜRK