Bakan Kurum'dan bilinçli su kullanımı uyarısı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Korona virüsle mücadele ettiğimiz bu günlerde hijyen kurallarına uyarken suyumuzu bilinçli ve tasarruflu bir şekilde kullanalım” dedi.

Bakan Kurum'dan bilinçli su kullanımı uyarısı
Bakan Kurum'dan bilinçli su kullanımı uyarısı
GİRİŞ 06.04.2020 23:48 GÜNCELLEME 06.04.2020 23:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bakan Kurum, Twitter hesabından bilinçli su kullanımına ilişkin yaptığı paylaşımda, “Yaşamımızın vazgeçilmezi, hayat kaynağımız su; unutmayalım ki sınırlı bir doğal kaynak. Korona virüsle mücadele ettiğimiz bu günlerde hijyen kurallarına uyarken suyumuzu bilinçli ve tasarruflu bir şekilde kullanalım” dedi.

Kurum'un paylaşımının ekinde yer alan su kullanımına ilişkin videoda da şu uyarılara yer verildi:
 
"Evde geçen bugünlerde hijyen kurallarına uyarken su israfından kaçınalım. Küresel ısınmanın da etkileriyle su kaynaklarımızın azaldığını unutmadan suyumuzu tasarruflu kullanalım. Bugünler biter ama su biterse hayat da biter. Dışarı çıktığımızda yemyeşil bir çevre karşılasın bizi. Dereler gürül gürül aksın, topraktan bereket taşsın. Yeşil susuz olmaz, su olmazsa yarın olmaz."
 

 

 

YORUMLAR 8
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    sayin bakanım TV lerde elyıkama görüntülerinde ele sabun sürüyor musluk sonunakadar açık bu görüntü kotu bir örnek lütfen bu konuda TV lari uyarılması lazim
    Cevapla
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir su sikintisi eksikti zaten
    Cevapla
  • Trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu bakanım siz merak etmeyin bizde bir belediye başkanı var gittiği tatil beldelerinden bir kaç bidon su getirir bu işi halleder....!!!!!
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    belediyelerin hesapları bloke edildigi icin
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten SU gölden demeyelim ... Çünkü GÖL kurursa - SU kalmaz ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle