Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor

Koç Holding, Milli Dayanışma Kampanyası'na Yapı Kredi, Tüpraş, Opet ve Aygaz'ın desteğiyle toplam 20 milyon lira ile katkı sağladıklarını bildirdi.

Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor
Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor
GİRİŞ 03.04.2020 09:27 GÜNCELLEME 03.04.2020 15:42
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Koç Holding'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, topluluğun 100 yıla yaklaşan tarihi boyunca "Ülkem varsa ben de varım" diyerek çalıştığı ifade edildi.

 

Koronavirüs salgınının Türkiye'de yayılmaya başladığı ilk günden itibaren topluluk şirketleri ile toplum yararını gözeten pek çok çalışmanın hayata geçirildiği belirtilen paylaşımda, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılmış olan Milli Dayanışma Kampanyası'na da Yapı Kredi, Tüpraş, Opet ve Aygaz'ın desteğiyle toplam 20 milyon lira katkı sağlıyoruz. El birliğiyle ve dayanışma içinde bu zorluğun da üstesinden geleceğimize yürekten inanıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan söz konusu kampanyaya Yapı Kredi'nin 10 milyon liralık katkısı Sağlık Bakanlığı'na olmak üzere, Tüpraş'ın 5 milyon lira, Opet'in 3 milyon lira ve Aygaz'ın da 2 milyon lira destek verdiği öğrenildi.

 

TPF'den Milli Dayanışma Kampanyası’na 2 milyon TL

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), bağlı faaliyet gösteren market zinciri sahibi üyelerinin katılımıyla “Biz bize yeteriz” kampanyasına 2 milyon TL bağış yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, Milli Dayanışma Kampanyası sayesinde tüm Türkiye’de birlik ve beraberliğin sağlanarak bu zorlu mücadeleden el ele verilerek çıkılacağını belirterek, “Ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde bile işimizin başında olarak, 14 bölgemizde tüm üyelerimiz, çalışanlarımız ve tedarikçilerimiz ile kenetlendik ve var gücümüzle çalışmaya, ülkemize destek olmaya devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına icabet ederek, bu kampanyaya katılmayı ve vatan borcumuz olarak addettiğimiz bu yardımı sağlamayı görev biliyoruz. Bizler, herkes evinde kalabilsin diye çalışmalarımıza ara vermeden devam ederken, bu sıkıntılı günlerde yardımlaşmanın da aynı oranda önem arz ettiğinin farkında olarak bu bağışı gerçekleştirmeye karar verdik" yorumunda bulundu.

OPET'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na destek

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanyaya 3 milyon lira destek sağlayan OPET, koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde ülkenin gelişimine katkı sağlayan sosyal sorumluluk projeleri geliştirirken, salgının ilk gününden bu yana Türkiye'deki tüm istasyonlarında sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, küresel salgına dönüşen koronavirüs tehdidine karşı dayanışma içinde olmanın önemine işaret ederek, "Bu topraklarda doğan bir marka olarak bu ülke için istihdam yaratıyor, yatırım yapıyor ve ülkenin sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yaşadığımız küresel salgın, her bir bireye ve kuruma sorumluluk yüklüyor. Büyük bir dayanışma ve iş birliği içinde hareket etmemiz gereken bugünlerde iyileşebilmek için birbirimize her zamankinden çok ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    gezide organizasyon için kaç para harcadılar onuda açıklasınlar
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesela Çalık grubu, Ethem Sancak vs neredeler, buyursalardı.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Koç,az ya da çok demeyelim, çorbaya tuz koydu. Türkiye'nin en fazla market zincirine sahip, en ücra köşelerinde pazar payı olanlar inşallah bekliyoruz. Sabancı,Yıldız;Garanti,Türkiye'nin en çok kazanan bankası, Akbank, garip gureba müslümanların parasıyla kurulan $ Bankası, insallah bekliyoruz.
    Cevapla
  • petrolcu 4 yıl önce Şikayet Et
    koç holding he he, biri teline basıp utandırmıştır. bunlar yaptıkları bağışı millete göstermek için koca koca afişler bastırırlar. yani şunu demek istiyorum, şenol güneş 1 kişi 1 milyon ₺ koç holding 20 milyon, kaç kişi? .....bu paraları, bu zenginliği veren almasını da bilir, nasıl kazandın diye sormasını da bilir...
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    koç holding olmadı en az yüz milyon vermeliydi Şenol Güneş tek başına bir milyondan fazla verdi Türk Telekom 40 milyon verdi ha bu arada imparator Fatih terim ne yapacak bekliyoruz.
    Cevapla
  • Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir milyar vermeliydi en az
    Cevapla
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası icin 160 bin lira borcum var banada bi büyüklük yapın çok zor durumdayım lütfen sesimi duyun nolur 0534 352 33 02
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle