TUZSİAD'dan 100 bin TL bağış

Tuzla Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (TUZSİAD) Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 BİN TL Bağışlayarak Destek Oldu.

TUZSİAD'dan 100 bin TL bağış
TUZSİAD'dan 100 bin TL bağış
GİRİŞ 02.04.2020 21:17 GÜNCELLEME 02.04.2020 21:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tuzla Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yavuz Atagün Sosyal Medya Hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na Yönelik Paylaşımda Bulundu.

İçinden Geçilen Zor Günlerin Dayanışma Duyguları Teşvik Edilerek ve Yardımlaşma Hissiyatı Harekete Geçirilerek Aşılacağına Yürekten İnandığını Belirten Atagün Koronavirüs İle Mücadele Konusunda Canlarını Hiçe Sayarak İnsanların Sağlığını Kurtarmak İçin Uğraşan Doktorlarımıza ve Sağlık Personelimize Şükranlarımı Sunuyorum. Bu Virüsle Mücadeleyi Bu Zorlu Süreci El Birliği İle Dayanışma İçerisinde Atlatacağımıza İnanıyorum Dedi.

TUZSİAD Başkanı Erkan Yavuz Atagün Paylaşımında Ayrıca Şunları Kaydetti.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Riyasetinde #BizBizeYeterizTürkiyem Kampanyası Dahilinde TUZSİAD Tuzla Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Arkadaşlarımız İle Yapılan İstişare Sonucu Bireysel Olarak Yapılan Bağışlarımız 100.000 TL’ye Ulaşmıştır. Tüm Yönetim Kurulu Arkadaşlarıma Birlik Beraberlik Adına Teşekkür Ediyorum. Allah Devletimizi Milletimizi ve Tüm İnsanlığı Korusun İfadelerini Kullandı. 

YORUMLAR 1
  • 6363 4 yıl önce Şikayet Et
    Ticaret odalarının sesi çıkmıyor Bu kadar aidat lar uçuyor mu şimdi icraat zamanı urfa ticaret odası
    Cevapla