Bakan Albayrak'tan ek ders ücreti açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Kur'an kursu öğreticilerinin de ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakan Albayrak'tan ek ders ücreti açıklaması
Bakan Albayrak'tan ek ders ücreti açıklaması
GİRİŞ 02.04.2020 12:14 GÜNCELLEME 02.04.2020 13:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni tip Korona virüs (Covid-19) salgınından etkilenen meslek gruplarının taleplerinin, Ekonomik İstikrar Kalkanı ile yerine getirdiğini açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni bir açıklama daha yaptı. 

 

Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Kur’an Kursu öğreticilerine müjdeyi veren Albayrak, “Süreçte mağduriyet yaşayan ya da belirsizliğe düşen vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeyi sürdürüyoruz. Kur'an kursu öğreticilerinin de ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Albayrak, dün de ücretli öğretmenler ve usta öğreticilerin ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceklerini duyurmuştu.

YORUMLAR 3
  • esnaf 4 yıl önce Şikayet Et
    vakıf bank gibi zıraat ve halkbank ın da kredilere yapılandırma getirmesini istiyoruz
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten olumlu bir haber. Ancak bu odemeler esi calisanlara verilmemeli. O zaman bir eve 2 maas girer. Ucretli ve usta ogreticiler de esi calisiyorsa bu donemde odeme yapilmasa iyi olur. Devletimize sahip cikmaliyiz. Gercek magdurlara ulasilmali. Allah milketinize devletimize hukumetimize zeval vermesin.
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence hiç olumlu bir haber değil çalışmayan işe gitmeyen kişiye ek ücret verilmez zaten maaş alıyorsun
    Cevapla