Doğalgazda yeni fiyat tarifesi belli oldu!

Son dakika haberi... BOTAŞ, nisan ayından itibaren geçerli olarak doğalgaz tarifesini belirledi. Buna göre; gaz fiyatları her bin metreküp için konutta bin 251 TL, sanayide bin 550 TL, elektrik üretimi amaçlı tüketim de bin 600 TL olarak sabit tutuldu. Böylelikle yeni dönemde doğalgaza zam yapılmamış oldu.

Doğalgazda yeni fiyat tarifesi belli oldu!
Doğalgazda yeni fiyat tarifesi belli oldu!
GİRİŞ 31.03.2020 17:09 GÜNCELLEME 31.03.2020 17:17
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

BOTAŞ, milyonlarca abonenin merakla beklediği 1 Nisan itibarıyla geçerli olacak yeni doğalgaz fiyatlarını belirledi. Elektrikte olduğu gibi doğalgaza da nisan ayında zam yapılmadı.

 

 

DOĞALGAZA ZAM YOK

Gaz fiyatları her bin metreküp için, vergi hariç konutta bin 251 TL, sanayide bin 550 TL, elektrik üretimi amaçlı tüketim de bin 600 TL olarak sabit tutuldu. Ticarethanede düşük tüketimleri olanların satış fiyatı bin 251 TL, yüksek tüketimi olanların ise bin 555 TL olarak belirlendi.

 

 

YORUMLAR 52
  • Avşar 3 yıl önce Şikayet Et
    İndirimmm istiyoruzzz Petrol fiyatları dibi buldu
    Cevapla
  • Tr2023 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekilde giderse millet sobaya geri doner. Bu kriz zamani izzeti ikram gibi "hadi iyisiniz ha zam yapmadim" der gibi... Parasi olan olmayan herkes yardim kampanyasina bir sekilde destek vermeye calisirken kurumlarda milleti yipratmasin. Biraz vatandasi rahatlatsin...
    Cevapla
  • reco 3 yıl önce Şikayet Et
    indirim istiyoruz
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    vay be her gün enerji düstü gaz indirimi nerede petrol olmuş 20 dolar vicdansızlar
    Cevapla
  • gerçekler 3 yıl önce Şikayet Et
    zam değil kardeşim indirim olması lazım buradan yetkililere sesleniyorum,sadece doğal gaz değil elektrik ve su dada indirim gerekli çok çok önemli bu lütfen dikkate alınsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle