Başkan Erdoğan imzaladı! Sağlık çalışanlarına tamamı ücretsiz

Cumhurbaşkanı Kararı ile sağlık çalışanları belediyeler ve bağlı kuruluşlarınca yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek. Sağlık çalışanları kamuya ait sosyal tesisler ile Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden ücretsiz faydalanacak. Sağlık personeline 1 Mart 2020'den geçerli olmak üzere üç aylık ek ödeme yapılmasına ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Başkan Erdoğan imzaladı! Sağlık çalışanlarına tamamı ücretsiz
Başkan Erdoğan imzaladı! Sağlık çalışanlarına tamamı ücretsiz
GİRİŞ 24.03.2020 20:04 GÜNCELLEME 24.03.2020 20:04
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Kararı ile sağlık çalışanları, belediyeler ve bağlı kuruluşlarınca yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Sağlık çalışanları kamuya ait sosyal tesisler ile Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden ücretsiz faydalanacak.

Sağlık personeline 1 Mart 2020'den geçerli olmak üzere üç aylık ek ödeme yapılmasına ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

 

 

YORUMLAR 145
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    İşin doğası böyle. Şimdi para vermeseniz çalışmayacak larmi. On yıllardır salgın yok ilk sağında havlu mu attık. Doğu güneydoğuda binlerce asker polis sivil şehit düştü. Oradaki kahramanlar biz görev yapmayız i dediler. Unutmayalım hersey para değildir.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Görevini yaptığı için değil o hayat kurtaran insanlara gönül borcu olduğu için onore etmek için verilen para hemen her şeyi kötüye Yorma kardeş bir doktor hemşire sağlık görevlisi yakını olsaydın anlardın yada yurt dışından gelenleri taşıyan THY personeli yakını olaydın biraz empati lütfen
    Cevapla
  • Dr.: 4 yıl önce Şikayet Et
    Maaşa zam değil, performans ek ödemelerine 3 ay için fark. Yanlış anlaşılmasın.
    Cevapla
  • Uzman Dr: 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağlıkçılar da (asker ve polis gibi, hatta muhtemelen onlardan çok daha fazla) şehid veriyor. Corona, kene hastalığı, domuz gribi, SARS, hepatit, HIV, bıçaklananlar vs. Sadece bunları mesleklerinin gereği olarak, sessizce sineye çekiyorlar. Törenle defnedilme, ailesine ev alacak kadar devlet yardımı vs de beklemiyorlar. Bir dua edin yeter. Etmeseniz de Allah (c.c.) biliyor, o yeter.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakkınız ödenmez kardeşim Bilen biliyor fedakarliginizi burada yazılan menfi yorumlar empati yapmayı bilmeyenlerin sözleri Allah sizden razı olsun biz razıyız size tanınan bu imkanlar az bile
    Cevapla
  • kasım 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten sağlık çalışanlarının çalışma şartlarına bakınca hak ettiklerine inanıyorum. hiç bir iş yapmasalar bile herkes evinde yatarken virüs kapma olasılığına karşı hastaneye gitmek zorundalar. bence askerimize, polisimize, sağlık çalışanına ve hastanede görev yapan şirket personelinden başhekimine kadar devamlı verilmek üzere iyileştirme yapılması ve halkımız tarafından moral vererek desteklenmesi lazım. çünkü bu zor durumda onlarında evde bekleyen çocukları var. unutmayalım.
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes hak isteme moduna girmis, hak isrenecek zaman degil birakin bu isleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle