Açıklama geldi! Ürün var zam yok

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, gıda sektöründeki meslek odaları adına vatandaşa çağrıda bulunarak, "İnsanlarımızın içi rahat olsun. Dükkanlarımızda herkese yetecek kadar ürün var ve zam yok. Tedarik zinciri de sorunsuz çalışıyor. İhtiyaç fazlası ürün alırsanız sadece israf yapmış olursunuz." açıklamasında bulundu.

Açıklama geldi! Ürün var zam yok
Açıklama geldi! Ürün var zam yok
GİRİŞ 23.03.2020 15:29 GÜNCELLEME 23.03.2020 15:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yılmaz, aralarında fırın, kasap, balıkçı, bakkal, lokanta, manav ve pazarcıların da olduğu İstanbul'daki gıda sektöründeki meslek odaları adına stok bilgileri hakkında açıklama yaptı.

 

İstanbul'da hiçbir gıda ürünün temininde sorun olmadığını ifade eden Yılmaz, "İnsanlarımızın içi rahat olsun. Dükkanlarımızda herkese yetecek kadar ürün var ve zam yok. Tedarik zinciri de sorunsuz çalışıyor. İhtiyaç fazlası ürün alırsanız sadece israf yapmış olursunuz. Elimizdeki ürünler bütün İstanbul halkına fazlasıyla yeter." çağrısında bulundu.

ESNAF REHBERİ UYGULAMASI İNDİRİLEBİLİR

Esnaf ve sanatkarın eve servis yapmaya başladığını da duyuran Yılmaz, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçları için esnaf sanatkarları arayabileceğini belirtti.

Yılmaz, Playstore'dan "Esnaf Rehberi" uygulamasını indirerek vatandaşın, bölgesindeki esnaf ve sanatkarın iletişim bilgilerine de ulaşılabileceğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • SÜLYMAN CÖKER 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın ist.esnaf ve san.odası baş.Faik YILMAZ beyin dikkatine gıda maddelerinin bulunduğunu ve zam olmadığını söylüyor.Gitsin A101 deki fiyatlara baksın.20.03.2020 tarinde 500gr.lık tere kase yağı 6.25Tl iken 23.03.2020 tarhinde neden 9.95 Tlye çıktı. Hani zam yoktu.TÜRK MİLLETİNİ KAZIKLAMAYA KİMSENİN HAKKI YOK. Fırsatçılara yazıklar olsun. BU MİLLET KENDİSİNİ KAZIKLAYANI UNUTMAZ.BAKALIM SENİN CEVABIN NE OLACAK.
    Cevapla