Migros 1000 personel alımı başvurular devam ediyor! 2 bin 200 kişi şimdiden alındı!

Migros 1000 yeni personel alımı devam ediyor. 10 günde 2 bin 200 kişiye iş başı yaptıran Migros, yeni personel alımı yapılacak personelleri Sanal Market departmanında görevlendirecek. Corona virüs tedbirleri kapsamında alım sürecini hızlandıran marketler zinciri, işe alım sürecini iki hafta içerisinde tamamlamaya çalışıyor.

Migros 1000 personel alımı başvurular devam ediyor! 2 bin 200 kişi şimdiden alındı!
Migros 1000 personel alımı başvurular devam ediyor! 2 bin 200 kişi şimdiden alındı!
GİRİŞ 02.04.2020 10:44 GÜNCELLEME 02.04.2020 10:45

Migros 1000 yeni personel alımı için düğmeye bastı. Corona virüs salgını tedbirleri kapsamında evde kal uygulamasına büyük önem veren vatandaşlar mağazalar yerine sanal marketlerden alış verişe yöneldi. Artan bu talebi sorunsuz bir şekilde karşılamak için ise Migros 1000 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular ise alınmaya başladı.

 

Sanal marketten 60 yaş üzeri ücretsiz eve teslimat uygulamasını hayata geçiren Migros yeni alımını yapacağı 1000 personeli Migros Sanal Market departmanı bünyesinde görevlendirecek. Türkiye 'nin 61 noktasına ulaşan ve binlerce kişiye hizmet veren marketler zinciri 2 hafta içerisinde alımları tamamlayacak.

YENİ ALINAN PERSONEL NE İŞ YAPACAK?

Alınacak 1000 kişi, gelen siparişleri reyonlardan alacak ve paketleyecek. Paketleme sonrası bu kişiler , ürünleri sipariş verenlere teslim etmek için görevlilere tesllim edecek. 

 

Migros İnsan Kaynakları departmanı tarafından konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde, biz gıda perakendesi çalışanları, yalnızca müşterilerimizin günlük hayatlarını devam ettirebilmesi için temel ihtiyaç malzemelerini temin etmekle kalmıyor, hayatlarına dokunuyor ve her zamanki gibi ülkemize iyi geliyoruz. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlık ve güvenliği, birinci önceliğimiz.

Bu süreçte gelişmeleri ve Sağlık Bakanlığı'nın kılavuz ve yönlendirmelerini sürekli takip ederek koruyucu uygulamalara odaklanıyoruz. Üniversitelerin tatil edildiği ve pek çok işletmenin hizmete kapandığı bu geçici dönemde, iş ihtiyacı olan vatandaşlarımıza çağrı yapıyor, bu önemli görevde bizimle birlikte yer alacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Bu dönemde başvuran tüm adaylarımızla, görüşmelerimizi online ortamda gerçekleştiriyoruz. Migros ailesi olarak, bu zor günleri de birlikte aşmak üzere yeni çalışma arkadaşlarımızı bekliyoruz."

MİGROS PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sanal market operasyonları için 1200, mağazaları için 1000 yeni istihdam sağlayan Migros, toplamda 10 günde 2 bin 200 kişiye iş başı yaptırdı. Yaptığı ilk duyurunun ardından 60 bini aşkın iş başvurusu alan Migros'un gelecek 10 gün içinde yapacağı 1000 yeni işe alımla sağladığı ek istihdamı bir ayda 3 bin 200 kişiye ulaştıracak.

Migros 1000 yeni personel alımı başvurularını resmi kariyer sayfası üzerinden alacak. Başvuru ekranına aşağıdaki link üzerinden başvurabilirsiniz.

MİGROS SANAL MARKET PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ