IMF'den korona açıklaması: 1 trilyon dolar...

Uluslararası Para Fonu IMF 1 trilyon dolarlık kredi kapasitesini aktif hale getirmek için hazır olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, "IMF 1 trilyon dolar kredi kapasitesini üye ülkelere yardım için harekete geçirmeye hazır" ifadeleri kullandı.

IMF'den korona açıklaması: 1 trilyon dolar...
IMF'den korona açıklaması: 1 trilyon dolar...
GİRİŞ 16.03.2020 15:16 GÜNCELLEME 16.03.2020 15:46
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, Covid-19 salgınının küresel ekonomi üzerindeki olumsuz etkilerine karşı 1 trilyon dolarlık kaynağı kullandırmaya hazır olduklarını açıkladı.

 

 

IMF'in internet sitesinde bir yazısı yayımlanan Georgieva, "IMF olarak, 1 trilyon dolarlık kredilendirme potensiyelimizi üyelerimiz için hazır bekletiyoruz" dedi.

İlk adımda, acil yardım mekanizması kapsamında 50 milyar dolarlık kaynağı hemen kullandıracak durumda olduklarını vurgulayan Georgieva, "Bunun 10 milyar dolarlık bölümünü düşük gelirli üyelerimize faizsiz kullandırabileceğiz" diye ekledi.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 89
  • İleri goruslu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahin laneti uzerine olsun vampirler.
    Cevapla
  • sadık 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeleri borç batağına sürükleyip aşıyı bulacaklar sonrasında o burçlu ülkeleri kukla gibi kullanacaklar
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakinda asiyi bulduk diyecekler. halkinizi korumak icin simdiden ülkelere siparis verin diyecekler. Paraniz mi yok ! Problem yok. 1. Trilyon dolar hazir kredi veririz ve bununla bizden alirsiniz. Yavas yavas kira öder gibi ödersiniz. ABD Dolar kazanmiyoe. Dolari matbagada basip bunu pazarliyorlar. Ne kadar cok ABD Dolari kredi olarak pazarlanirsa o kadar cok Dolar uzun vadeli yasayacaktir. yani Degerli para birimi olarak hakimiyetini sürdürecektir.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    PARA pazarlamak icin virus panigi cikardilar
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Corona oyunun rengi ortaya cikmaya basladi. IMF ve Dünya Bankasini sevk eden üs akil gercek niyetlerini 1. Trilyon Dolar kredi aciklamalariyla nihayet ortaya koydular. Hep ayni senaryo. Kredi acip ve fakir ülkeleri sömürmek. Dolar basip bu parayi sanal bankalari IMF ve Dünya Bankasi araciligiyla fakir ve kalkinma hamlesinde olan ülkelere keredi verip bagimliklarini süreli hale getirmek istiyorlar. ABD Dolarin hakimiyetini Dünyada sürdürmek icin özellikle yönettigi küresel medya araciligiyla virus adi altinda yaygara kopartip ülkeleri ve insanlari denetim altina almaya calismaktadir. Ortada ekonomik ,Askeri ve Siyasi büyük oyun oynanmakta. Türkiye dikkatli olmalidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle