Koronavirüs fırsatçılarına indirimli tepki!

Korona virüsü salgını nedeniyle Türkiye’nin bir çok yerinde hijyen ve gıda maddelerinde fahiş oranlarda fiyat artışı yaşanırken Malatya’daki bir süper marketler zincirine bağlı 38 markette bu ürünlerde indirime gidildi.

Koronavirüs fırsatçılarına indirimli tepki!
Koronavirüs fırsatçılarına indirimli tepki!
GİRİŞ 14.03.2020 14:07 GÜNCELLEME 14.03.2020 14:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Malatya’da 38 market ile vatandaşların hizmetinde olan bir süper market, fırsatçıların tam tersine birçok üründe indirime gidildi.

 

 

Marketin Genel Müdürü Ata Ünlü, bu tür olaylarda fırsatçılığın önüne geçilmesi amacıyla indirimleri başlattıklarını belirterek, her türlü doğal afet ve olayda halkın yanında olduğunu ifade etti.

 

 

BİR ÇOK ÜRÜNÜ İNDİRİMLİ SATIYOR

Ünlü, uygun fiyatlardaki satışları korona virüsü salgının salgının ardından indirim olarak yaptıklarını kaydederek, "Zam uygulamamız kesinlikle yok, yeterli stokumuz var. Bu nedenle bir çok ürünümüzü indirimli satıyoruz. Bu fiyatlardan da satmaya devam edeceğiz. Tedarikçilerden kaynaklanan zam olursa buna da direneceğiz, zam yapan tedarikçiden ürün almama yolunu seçeceğiz. Doğal afet ve salgın hastalıkları fırsat olarak görenlere fırsat vermek istemiyoruz. Her zaman bölge halkının yanında olmaya çalıştık, böyle olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Ünlü, fırsatçıları ise ilgili ve yetkili yerlere şikayet edilmesi konusunda da çağrıda bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bumu indirim salca zaten 10 TL kilosu Makarna filiz 2. Sınıf makarna ama Ankara makarnası zaten 2.80 kuruş filiz makarna zaten 2.50 lira idi
    Cevapla
  • hak 4 yıl önce Şikayet Et
    Şunlara fırsatçılar demeyelim, hainler, satılmışlar diyelim.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ha bire zam yapan vicdansızlar utanır mı ? O büyük marketlerin fırsatçılığını papaz krizinde gördük. Zalim her yerde ve her zaman zalim.
    Cevapla