İki banka daha emekli promosyon fiyatını açıkladı

Halkbank, emeklilere yönelik promosyon ödemesi uygulaması için Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokol imzalayarak, emekli müşterilerine 750 TL'ye varan promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Emekli maaşı 2.500 TL üzerinde olup maaşını TEB'e taşıyarak 1.250 TL almaya hak kazanan emekliler, 10 emekliyi TEB Emekli Bankacılığı Ailesi'ne katarak toplam 2.750 TL'ye varan promosyondan yararlanabilecek.

İki banka daha emekli promosyon fiyatını açıkladı
İki banka daha emekli promosyon fiyatını açıkladı
GİRİŞ 05.03.2020 14:27 GÜNCELLEME 05.03.2020 14:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Halkbank'ın promosyon tutarı, 1500 TL'ye kadar brüt maaşlarda 500 TL, 1500 TL-2 bin 500 TL arası brüt maaşlarda 625 TL, 2 bin 500 TL ve üstü brüt maaşlarda 750 TL olacak. Ödemeler tek seferlik yapılacak, uygulamadan yararlanan emekliler maaşlarını 3 yıl boyunca Halkbank'tan alma taahhüdü verecek.

 

Başvurular Halkbank şubeleri, ATM'leri, İnternet Şubesi ve "0850 222 0 400" DIALOG kanalı aracılığıyla yapılabilecek. Emekli maaşını Halkbank üzerinden alanlar, 750 TL'ye kadar promosyon ödemesinin yanı sıra yurt geneline yaygın şube ve ATM ağından maaş tutarının tamamını çekebilme imkanına sahip olacak.

TEB, 5 Mart tarihi itibarıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)  emeklisi olup emekli maaşını taşıyan müşterilerine yönelik başlattığı  kampanya kapsamında, maaşı 1.500 TL'ye kadar olan emekliler 850 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alan emekliler ise 1.125 TL promosyon avantajından yararlanacak. Emekli maaşı 2.500 TL üzeri olan  emekliler ise 1.250 TL promosyon alabilecek. Kampanyadan yararlanmak  isteyen emeklilerin TEB'de en az iki adet aktif otomatik fatura ödeme  talimatı olması veya kampanya dönemi içinde en az iki yeni otomatik  fatura ödeme talimatı vermesi ve ayrıntılı bilgi için TEB şubelerine  başvurması gerekiyor.

10 EMEKLİYİ GETİRENE 2750 TL'LİK PROMOSYON

 Ayrıca TEB, yakınlarına tavsiye ederek TEB Emekli Bankacılığı  Ailesi'ne katan müşterilerine de kişi başına 150 TL, toplamda  1.500TL'ye varan ödeme yapıyor. Böylece, emekli maaşı 2.500 TL  üzerinde olup maaşını TEB'e taşıyarak 1.250 TL almaya hak kazanan  emekliler, 10 emekliyi TEB Emekli Bankacılığı Ailesi'ne katarak toplam  2.750 TL'ye varan promosyondan yararlanma imkanına sahip olacak.

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmeti hattı da kuran TEB,  emeklilerin bu hattan ve internet bankacılığından yapacakları EFT ve  havale işlemlerinden ücret almıyor. TEB şubelerinde öncelikli hizmet,  kredi kartı ücret muafiyeti, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli  Hesap ile birikimlerine yüksek faiz ve ATM'lerden yüksek çekim limiti, TEB'in emeklilere özel paketinde yer alan diğer hizmetler arasında yer  alıyor.

150 TL'YE VARAN İNDİRİM

Mevcutta TEB'den emekli maaşını alan müşteriler ise, Mart ayı  içerisinde TEB kredi kartlarına başvurusu yapması durumunda onaylanan  kredi kartları ile yapacakları market harcamalarında 30 Haziran  tarihine kadar 150 TL'ye varan indirime de hak kazanıyor

YORUMLAR 11
  • Suha baba 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal banka Kuveyt Türk e 10bin TL yatirsan, aylık kazanç olarak buğday miveriyor paramı?Buğday ise sıkıntı yok. Para ise FAiZ
    Cevapla
  • Mustafa sağdıç 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu bankalar ehliyetli sertifikalı ruhsatlı milletin kanını emen tefeciden farkı yoktur
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hafız Davut efendi.Kimdeye zorla vermiyorlar.Sen hakkın varsa alma kardeşim.İslamiyette en önemli şıklardan biri FETVA verme yetkisi olanlar fetva verecek.Önüne gelen bu kadar ciddi konuda ahkam keserse cahil insanların kafası bulanır.Sen önce benim vasfım bu şurada görevliyim.Kamuoyunu bilgilendirme görevişm var diyebilirmisin?Açıkla görevini,kimliğini bizde ona göre düşünüp yol alalım.
    Cevapla
  • Kemal Doğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet fetva veremez mi? Onların verdiği fetvalara ne demeli?
    Cevapla
  • Davut (konya) dan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda Diyanet tv ye çıkıp bir demeç niye vermiyor bilmiyorum... promosyon veya bir zamanlar nema da derlerdi adının ne olduğu hiç önemli değil verdikleri FAİZ . faizde (HARAM) dır.
    Cevapla
  • İsa 4 yıl önce Şikayet Et
    Almazsın olur biter
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu faiz değildir.bi nevi ikramiye bayram ikramiyesi gibi düşün.sonuçta verdiği parayı geri ödemiyoruz.faiz kredi kullanırsın tmm bu faiz alındığı için haram.
    Cevapla
  • Hasan abak 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet kamu bankalarından krediyle ev almayı helâl diye fetva verdi peki buna ne dersin
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen faiz yemediginimi dusunuyorsun
    Cevapla
  • BBOZKURT 4 yıl önce Şikayet Et
    o paranin haram olduğunu bilen çok . işine gelen yoq.
    Cevapla
  • HELAL BANKAYA GEÇ 4 yıl önce Şikayet Et
    Emmoğlu, promosyon başka, nema başka, faiz başka, söylediklerin içinde faiz haramdır harici diğerlerini iyi incele derim... Ben KUVEYT TÜRK bankasından alıyorum , promosyon verdi,... O da helal sistem... Bu işe Diyanet ve Helal bankalar ÇOK önem vermeli ki İNSANları helale çekelim....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle