Koronavirüsü fırsata çeviren şirketlerin ürünleri kaldırıldı

Dünyanın en büyük perakende satış sitesi Amazon, koronavirüs nedeniyle fiyatları fahiş şekilde yukarı çekilen 1 milyon ürünü kaldırdı. Amazon’dan yapılan açıklamada, bu şekilde bir fiyatlandırmaya izin verilmeyeceği belirtildi.

Koronavirüsü fırsata çeviren şirketlerin ürünleri kaldırıldı
Koronavirüsü fırsata çeviren şirketlerin ürünleri kaldırıldı
GİRİŞ 29.02.2020 14:47 GÜNCELLEME 29.02.2020 14:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD merkezli e-ticaret devi Amazon, radikal bir karar aldı. Bazı şirketlerin ürünlerini son günlerde giderek ölümleri artan koronavirüs için tedavi ürünü olarak açıklamasının ardından bir milyondan fazla ürünün satışını durdurdu. Yetkililer, sitede satışı yapılan maskelerin de orantısız satışının ardından eşitsizliğin yaşanmaması adına maske satışlarını askıya aldıklarını duyurdu.

Tüketicinin güvenini kaybetmek istemiyor

Amazon tarafından yapılan açıklamada, “Bazı ürünlerin gerçek fiyatından çok daha yüksek fiyatlarla satışa sunulması nedeniyle on binlerce ürün satıştan kaldırıldı” denildi. Tüketicinin güveni kaybetmek istemeyen Amazon’un fiyatlandırma politikasına göre, aynı ürün farklı şirketler tarafından farklı ücretlere satışa sunulabiliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • zazaki 4 yıl önce Şikayet Et
    evet aynen böyle bizdeki satış siteleride kaldırması lazım hatta belediyelerin bunları halka dagıtması önlem alması lazım illaki hastalık yayıldıktan sonramı önlem alınmalı...
    Cevapla