ÇAYKUR kura ile işçi alımı yapıyor! Başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor

ÇAYKUR 830 işçi alımı başvuruları başladı. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirecek. Adaylar düzenlenecek olan kura çekimi sonrası işe alımı gerçekleştirilecek.

ÇAYKUR kura ile işçi alımı yapıyor! Başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor
ÇAYKUR kura ile işçi alımı yapıyor! Başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor
GİRİŞ 27.02.2020 15:04 GÜNCELLEME 27.02.2020 15:05

ÇAYKUR 4 farklı ilde istidam etmek üzere 830 personel alımı yapacak. Engelli, Eski Hükümlü ve Normal işçi statüsünde alımı yapılacak, adaylar için başvuru şartları ve başvuru detaylarının yer aldığı bir ilan yayınladı. En az İlkokul mezunu olma şartı aranılan adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirecek.

 

ÇAYKUR BAŞVURULARI İŞKUR ÜZERİNDEN ALACAK

Türkiye'nin en büyük çay üreticilerinden biri olan ÇAYKUR 830 personel alımı başvurularını İŞKUR üzerinden alacak. 24 Şubat yani bugün başlayan başvurular  28.02.2020 tarihi itibari ile sona erecek.

Ayrıca  İşçi adayları ikamet ettikleri İlin İŞKUR İl Müdürlüklerine bildirilen iş yerlerinden sadece biri için iş başvuruda bulunabilecek.

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- 18- 50 yaş aralığında,
2- Erkek,
3- En az İlkokul mezunu,
4- Müracaat edecekleri iş yerinin bağlı bulunduğu İlin İl ve İlçelerinde ikamet etme,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

ÇAYKUR Engelli ve Eski Hükümlü işçi kontenjanlarımız daki noksanlığı tamamlamak için;

- Rize İline bağlı iş yerlerimiz için Cumhuriyet Çay Fabrikası Müdürlüğüne 35 Engelli 17 Eski Hükümlü,

- Trabzon İline bağlı iş yerlerimiz için Çamlı Çay Fabrikası Müdürlüğüne 9 Engelli 3 Eski Hükümlü

-  Artvin İline bağlı iş yerlerimiz için Arhavi Çay Fabrikası Müdürlüğüne 3 Engelli 2 Eski Hükümlü

- Giresun İline bağlı işyerlerimiz için Tirebolu Çay Fabrikası Müdürlüğüne 1 Eski Hükümlü olmak üzere

- 2020 yılında üretime açılacak olan Sümer (Rize Fındıklı İlçesi) çay fabrikasının işçi ihtiyaçlarının karşılanması için, noter kurası ile 760 geçici beden işçisi

760 BEDEN İŞÇİSİ İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

2020 yılında üretime açılacak olan Sümer (Rize Fındıklı İlçesi) çay fabrikası için 760 benden işçisi alımı yapılacak. Başvuru şartlarını taşıyan ve başvuruda bulunan adaylar çekilecek kura ile işe alımı yapılacak.

Kura çekimleri nede ve ne zaman yapılacak?

17 Mart 2020 Salı günü saat 10.00 de Rize/Kalkandere Polis Meslek Yüksekokulu salonunda, 18 Mart 2020 Çarşamba günü saat 13.00 de Trabzon/Of kapalı spor salonunda, 19 Mart 2020 Perşembe günü saat 13.00 de Artvin/Hopa kapalı spor salonunda İŞKUR nihai listeleri esas alınarak noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi gerçekleştirilecek. 

Kura çekiminde kazanan adaylar arasında işe başlamayan veya belgeleri eksiksiz bir şekilde teslim etmeyen adayların yerine kura çekimi sırasında açıklanan yedek listesi esas alınarak boş kadrolar doldurulacak.