İŞKUR üzerinden büro elemanı alımı yapılacak! 2020 başvuru şartları neler?

İŞKUR üzerinden Büro İşçisi alım ilanları yayınlandı. İşçiden yönetici ve yönetici asistanına kadar birçok kıdemde personel alımı ilanının yayınladığı platformda başvurular internet üzerinden alınacak. İşte başvur şartları ve alım yapılacak kadrolar...

İŞKUR üzerinden büro elemanı alımı yapılacak! 2020 başvuru şartları neler?
İŞKUR üzerinden büro elemanı alımı yapılacak! 2020 başvuru şartları neler?
GİRİŞ 19.02.2020 12:24 GÜNCELLEME 19.02.2020 12:25

İŞKUR üzerinden büro işçisi alım ilanı yayınladı. Özel sektörde çeşitli kurumlarda ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere istidam edilecek olan adaylar arasından, Büro İşçisinden yöneticilik pozisyonuna kadar alımlar yapılacak. Peki 800 Büro işçisini alım başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapılır?

 

 

BÜRO ELEMANI BAŞVURU ŞARTLARI

Büro İşçisinden yönetici ve yönetici asistanına kadar birçok kıdemde personel alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Farklı kurumlar tarafından istidam edilecek 800 kişilik alımlarda her ilanda şirket ihtiyaçları doğrultusunda başvuru şartları değişkenlik gösteriyor. T.C. vatandaşı olma, sabıka kaydı olmama, en az lise mezunu olma MS Office programlarına hakim ve aktif kullanabilme, ilanda yer ilde ikamet etme gibi birçok başvuru şartı genel olarak tüm ilanların ortak şartları olarak karşımıza çıkıyor.

2020 İŞKUR BÜRO ELEMANI ALIM YAPILACAK KADROLAR

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre 800 Büro elemanı farklı branşlarda istidam edilecek. İşte alım yapılacak kadrolar;

 

 

Büro İşçisi: 136
Büro Memuru (Dış Ticaret): 4
Büro Memuru (Genel): 560
Büro Memuru (İdari İşler): 5
Büro Yönetimi Elemanı: 4
Büro Yönetimi Öğretmeni-Ortaöğretim: 1
Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı: 90

İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Büro Memuru alım ilanları İŞKUR üzerinden yayınlandı. Aranılan şartları taşıyan adayların İŞKUR üzerinden kayıt yaptırarak internet üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekiyor. 

İŞKUR BÜRO ELEMANI İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

İŞKUR GİRİŞ EKRANI

İŞKUR KAYDI NASIL YAPILIR?

İŞKUR aracılığı ile yayınlanan iş ilanlarındaki pozisyonlara başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların öncelikle İŞKUR resmi adresine kaydolması gerekiyor. İş arayan vatandaşlar, 'iskur.gov.tr' adresinden TC kimlik numarasıyla açık iş ilanlarına başvuru yapabiliyor. Yahut İşkur il müdürlüklerinden de sisteme üye olup, istedikleri boş kadrolara başvuruda bulunabiliyor.

Türkiye İş Kurumu tarafından kayıt olabilme koşulu şu şekilde açıklanmıştır, "İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları ve kayıt esnasında fiilen askerlik görevinde bulunmamaları gerekmektedir. Mesleklerinin tespitinde beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez."