Android kullanıcıları için birleştirilmiş Microsoft Office Google Play Store'a eklendi

Adroid kullanıcıları için Microsoft Office uygulamaları tek çatı altında toplandı. Google Play Store'a eklenerek kullanıcıların beğenisine sunulan Office uygulamaları artık tek tıkla indirilebiliyor. Ayrıca yeni pratik özelliklerde kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Android kullanıcıları için birleştirilmiş Microsoft Office Google Play Store'a eklendi
Android kullanıcıları için birleştirilmiş Microsoft Office Google Play Store'a eklendi
GİRİŞ 19.02.2020 10:31 GÜNCELLEME 19.02.2020 10:32

Android kullanıcılarını için Microsoft'tan büyük bir hamle geldi. Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden biri olan Android uygulamalarını birleştirme kararı aldı. Daha öncesinde Google Play Store üzerinden tek tek indirilen uygulamalar artık tek tıkla halledilebilecek.

 

ANDROİD KULLANICILARI İÇİN TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR

Bildiğiniz gibi Office uygulamalarına sahip olmak isteyen Android kullanıcıları Google uygulama marketinden Excel, Word ve Powerpoint'i tek tek indirmeleri gerekiyordu. Yeni düzenleme ile birlikte uygulama birleştirildi ve tek çatı altında toplandı. 

 

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu uygulama şimdilik Android kullanıcılarının beğenisine sunuldu. iOS kullanıcıları için ise henüz bir açıklama bulunmuyor. Fakat Android kullanıcılarına sunulduktan sonra iOS platfomu kullanıcıları içinde paylaşılması bekleniyor.

ANDROİD KULLANICILARINA YENİ ÖZELLİKLER GELİYOR

Hayata geçirilecek olan yeni uygulama ile birlikte Android kullanıcılarına Windows 10’daki Yapışkan Notlar ve hızlı not alma özelliği entegre edilecek. Ayrıca elektronik tablo okuma ve görsel üzerinde metin tarama özelliği de en çok dikkat çeken detayların başında yerini alıyor. Buna ek olarak kullanıcıların PDF dosyalarını da görüntüleyebilecek.

Yenilenen Office uygulaması için tıklayınız ( Android)