3600 ek göstergeyle ilgili önemli açıklama!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Memurların ekonomik koşullarını iyileştirecek olan 3600 ek göstergeyle ilgili açıklama yaptı. Çelik, "Benim bildiğim bu konularla ilgili çalışmalar devam ediyor. Yeni bir bilgi yok. Bu çalışmalar tamamlandığında biz de gereken bilgiyi veririz. Şu an da o konular üzerindeki çalışmalar devam ediyor" dedi.

3600 ek göstergeyle ilgili önemli açıklama!
3600 ek göstergeyle ilgili önemli açıklama!
GİRİŞ 17.02.2020 23:05 GÜNCELLEME 17.02.2020 23:07
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

 

 

Yüzbinlerce memuru ilgilendiren ve kamu çalışanlarının ekonomik şartları daha iyi koşullara getirecek 3600 ek göstergedeki son gelişmelerle ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Çelik, "Benim bildiğim bu konularla ilgili çalışmalar devam ediyor. Yeni bir bilgi yok. Bu çalışmalar tamamlandığında biz de gereken bilgiyi veririz. Şu an da o konular üzerindeki çalışmalar devam ediyor." ifadelerini kullandı.

3600 EK GÖSTERGE NEDİR? KİMLERİ ETKİLEYECEK?

Memurların, aylık maaşlarının, emekli olduktan sonra alacakları aylıkların ve emekli ikramiyelerinin belirlenmesinde büyük rol taşıyan ek gösterge önemli bir unsurdur. Ek göstergenin yüksek olması emekli aylığı ve emekli ikramiyesinin de yüksek olacağı anlamına gelmektedir. Bu nedenle memurlar bulunmuş oldukları unvanlarının 1. derece kadrolar için belirlenen ek gösterge rakamlarının yüksek olmasını istemektedirler. Bu durumdan dolayı da ek göstergesi 3600 olan bir memur ile 2500 olan bir memurun alacağı zam oranları ya da maaş miktarları aynı olmaz. Bu sebepten dolayı da bir süredir 3600 ek gösterge için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 3600 ek göstergenin yürürlüğe girmesinin ardından öğretmen, hemşire, din görevlisi ve polislerin maaşlarında artış olacak.

YORUMLAR 16
  • zzzzz 4 yıl önce Şikayet Et
    gösterge artışı olacaksa bütün memurlara yapılmalı
    Cevapla
  • İsa kıranşal 4 yıl önce Şikayet Et
    3600 gösterge bütün memure verilmesi gerektirir
    Cevapla
  • Recep yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz Hizmetliler ne olacak.Bizim 00000000 ek göstergemiz var. Bumu Adalet?
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden hep memurlar düşünülüyor sıradan 1 işçi SSK lı çalışıyor yani garson yada tekstilde ya da araba tamircisi olunca haklardan onlarında yararlanması lazım çünkü her kes çalışıyor memur az çalışıyor saat olarak 1 konfeksiyon da çalışan saat 8 den akşam 7 ye kadar bazen mesai de yapınca dahada fazla ama memur aynı degil her memurun çalışma saati degişiyor. Her hakları var mesela cumartesileri çalışmıyorlar ama tekstilde böyle olmuyor her kezin hakları eşit olmalı çünkü çalışıp emek veren bütün işçiler gelecegini düşünmek zorunda devlette her kezin devleti olmak zorunda bence
    Cevapla
  • İsa kıranşal 4 yıl önce Şikayet Et
    3600 cikacakmi
    Cevapla
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncü dünya savaşına doğru gidiyoruz bırakın bu zamansız çalışmaları dünya üzerimize geliyor Akdeniz i bize bırakmamak için her türlü senaryo hazır ben Rusya dan alınan S400 lerede güvenmiyorum bunlarda tuzak olabilir
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Orada bir hak varsa herkese verilmeli..
    Cevapla
  • İsa kıranşal 4 yıl önce Şikayet Et
    3600 ek gösterge tüm enekki olan memurlara verilmeli çünkü dört guruptan diyer guruplar calşmamdi ben enekli memurun tan tamina 32 yıl çaliştim Benin gubahim ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle