Bakan Varank'tan yerli otomobil açıklaması

Sanayi Bakanı Mustafa Varank Yerli otomobil ile ilgili yaptığı son dakika açıklama da "Şu anda en az 10 ülkeden bayilikle ilgili benimle irtibata geçtiler. Gerçekten büyük bir teveccüh var" dedi.

Bakan Varank'tan yerli otomobil açıklaması
Bakan Varank'tan yerli otomobil açıklaması
GİRİŞ 13.02.2020 17:04 GÜNCELLEME 13.02.2020 17:39
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Gerçekten büyük bir teveccüh var" deyip yerli otomobile ilişkin dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili önemli bir duyuruya imza atan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Şu anda en az 10 ülkeden bayilikle ilgili benimle irtibata geçtiler. Gerçekten büyük bir teveccüh var" dedi.

MARKAMIZI OLUŞTURUYORUZ

Bakan Varank geçtiğimiz günlerde de yerli otomobil ile ilgili ''Türkiye'nin otomobili projesiyle, üstünlüklerimizi yeni ve heyecan verici bir alana taşıyoruz. Biz burada bir otomobil üretmenin daha da ötesini düşünüyoruz. Otomotiv sektörü, köklü bir değişim sürecinden geçiyor. Bağlantılı, otonom ve elektrikli araç pazarı, geleneksel markaların yanında, yeni girişimlere çok büyük fırsatlar sağlıyor.

 

Biz hem bu otomobilleri hem de beraberindeki mobilite ekosistemini özgün olarak geliştiriyoruz. Türkiye'nin Otomobiliyle, küresel piyasada rekabet edecek markamızı oluşturuyor, sektörün geleceğinde biz de varız diyoruz. Bu proje aynı zamanda otomotiv yan sanayisinin yeni teknolojilere karşı kendini güncellemesine de öncülük edecek'' açıklamasında bulunmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 35
  • Ysf 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de servis ağı alt yapısı oluşmadan, eksiklikler giderilmeden, ülkemizde denenmeden ihraç edilmemeli.
    Cevapla
  • Eskişehirin Sesi 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk insanı iyi bir eğitim ve doğru bir yönlendirme ile her işi başarabilir
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Bismillah biran önce,
    Cevapla
  • Eser 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir markada suv araç yok iken imza diye bir suv araba yapılacaktı. Fatih Altaylı işi gırgıra aldi.Togg tanıtım yaptığı günlerde yine olmaz yazıları yazmış. Nedense iyi birşeylere hep bir karşı çıkış. Marmaray gibi Havaalanı gibi üzücü
    Cevapla
  • Tuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik araba turkiyede gitmes. Fiyati cok yuksek, parcalar disaridan geliyor, fabrika halen kurulmamis bu seneler surer, elektrik altyapi yok ...................
    Cevapla
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Altyapı yok mu, parçalar dışardan mı geliyor? Sen ne dediğini biliyor musun? Türkiye'nin otomobil parçaları konusunda ne durumda olduğu hakkında hiç bir fikrin yok bir de yorum yapıyorsun.
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen el atarsan biran once olur
    Cevapla
  • Volg 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk bile 9ay 10 günde doğuyor.
    Cevapla
  • Kutay 4 yıl önce Şikayet Et
    Olacak kardeş sabret...
    Cevapla
  • Eser 4 yıl önce Şikayet Et
    Ford izmit fabrikasını 15 ayda kurduysa biz 12 ayda bu fabrikayı bitiririz. Bu otomobil olacak.istanbula marmarayı da olmaz demişlerdi. Havaalanıñıda
    Cevapla
  • MPOLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni tebrik etmek lazım bu tespitlerinden dolayı akıl fışkırıyor :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle