Atlasglobal tüm uçuşlarını durdurdu

Hava yolu şirketi Atlasglobal, tüm uçuşlarını durdurma kararı aldı. Son uçuşunu bugün İstanbul-Bağdat seferiyle gerçekleştiren şirket, 26 Kasım-21 Aralık 2019 tarihlerinde uçuşlarını askıya almıştı.

Atlasglobal tüm uçuşlarını durdurdu
Atlasglobal tüm uçuşlarını durdurdu
GİRİŞ 12.02.2020 19:01 GÜNCELLEME 12.02.2020 19:36
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Son uçuşunu bugün İstanbul-Bağdat seferi ile gerçekleştiren Atlasglobal, tüm uçuşlarını durdurma kararı aldı. Şirket yetkilileri bütün çalışanlarını Florya'daki Genel Müdürlük binasına davet etiği öğrenildi.

 

26 Kasım'da uçuşlarını askıya alan Atlasglobal 21 Aralık 2019 tarihinde Antalya, Londra, Bağdat, Tel-Aviv, Tahran ve Amsterdam seferleriyle yeniden uçuşlara başlamıştı.

Şirket, uçuşlarını durdurma kararı aldı. Atlasglobal karar sonrası son uçuşunu bugün İstanbul-Bağdat seferi ile gerçekleştirdi.

 

Şirket yetkilileri bütün çalışanlarını Florya'daki Genel Müdürlük binasına davet etiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • Derya 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazik bu kadar kotu niyetli insanlar olmayin atlas gibi buyuk bir firma batiyo bir suru insan ekmek yiyodu dua edin insallah bir mucize olur ve geri doner dualarim atlaslâ
    Cevapla
  • Mustafa GÜNER 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuweyt istanbul gidiş dönüş çok gittim atlas global ile gayet iyi ve ekibi güzeldi. inş tekrar devam eder uçuşlara rekabet güzeldir.
    Cevapla
  • NuR76 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu bitti bilmeden hemen fesat fitne yorumlar devlete ona buna suc atmalar ! Önce nedeni sorgulamak cevabi beklemek gerek ÖN YARGI BIZDE NE COK VAR hemen ekononiye bglarlar!
    Cevapla
  • Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yani batiyor dunya bizi kiskaniyor
    Cevapla
  • Hakan celik 4 yıl önce Şikayet Et
    önceki durdurma da ucusum iptal oldu parami daha iade etmediler. Cimer e yaziyorum oda kalkmis yok su formu doldur filan Formu bulmakta ayri bir mesele. Benim 500 tl gitsin asıl mesele bu millet e yazik yazik adaletin olmadigi yerde hic bir sey saglam kalmaz bozulur.
    Cevapla
  • Gokmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakan çelik kardeşim sen o paranın üstüne bir soğuk su iç..adamlar düzeni kurmuş son güne kadar internet üzerinden atlas global şirketinden bilet alabiliyordun..Ben yurt dışından bilet aldım lanet sitelerinden tam tamına 1650 euromi yediler..haram zıkkım olsun..sadece Avrupa'da mağdur olan benim yakından tanıdığım 10 aile var bunlara güvenip bilet alan..biletleri iptal ettirmek kolay arıyorsun o onda biletini iptal ediyo..ama ödemeye sıra gelince havanı alıyorsun..çok iyi oldu Allah daha beter eylesin..başkalarının emeklerini çalıp para kazaniyolar di..beter olsunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle