Bir banka daha faiz indirdi

Son dakika haberine göre, Akbank, konut kredisi faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,95'e indirdi.

Bir banka daha faiz indirdi
Bir banka daha faiz indirdi
GİRİŞ 07.02.2020 11:39 GÜNCELLEME 11.02.2020 17:24
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bankadan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, müşterilerin finansal ihtiyaçlarını, avantajlı faiz oranları ve müşteri tercihlerine göre farklılaşabilen ödeme seçenekleri ile karşıladıklarını ifade etti.

Hayalindeki evi satın almak isteyen müşterilerin yanında olduklarını belirten Oğuz, şunları kaydetti:

 

"Konut sektörünü destekleyici her türlü adımı atmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugünden itibaren vade ve tutar ayırmaksızın konut kredisi faiz oranımızı yüzde 0,95'e indirdik. Ülke ekonomisindeki ivmelenmenin sürdürülmesi için Akbank da üzerine düşeni yaparak çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekonomimize doğrudan katkı sağlayan konut kredilerinde müşterilerimize en iyi koşulları sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından izlemeyi sürdürerek, konut sektörünü desteklemeye, müşterilerimize en doğru hizmeti sunmaya devam edeceğiz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Darısı ziraat bankasına
    Cevapla
  • Muhasebe 4 yıl önce Şikayet Et
    0,49 neyine yetmiyor bu bankaların ! 0,69 bile çok yüksek konut için inanın böyle garantili kredi yok dünyada. Konutta ipotek yapan banka garantili ödeme olan bu tür kredilerde avrupa Amerika'da ki gibi konularda uygun kredi vermesi gerekiyor. Rekabet galiba Türkiye de ki bankalar için geçerli değil !
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    Akbank....bu bankanın müşteri temsilcileri çok uyanık...bundan 1 sene kadar önce maaşımı Akbank a taşıyıp ,başka bankaya olan kredi borcumu yapılandırmak için Akbank a gitmiştim,müşteri temsilcisi bir bayan tamam bakarız dedi,bana bazı kağıtlar imzalattı,2-3 gün sonra kredi yapılandırma talebinize onay yok dendi---ama bu arada uyanık müşteri temsilcisi bana Akbank kredi kartı çıkarıvermiş,iptal edene kadar onca uğraşmıştım.
    Cevapla
  • Düzceli 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha yeni mi
    Cevapla
  • ali selvi 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar % 0.01 de olsa faiz faizdir !
    Cevapla
  • 43Qtahya 4 yıl önce Şikayet Et
    nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle