Son dakika haberi... Bakan açıkladı: Gıda ürünlerinde yeni dönem başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'den son dakika açıklaması geldi. Bakan "Tohumdan sofraya aşamaların izlenebileceği dijital bir sistemle arz-talep dengesi ve üretim planlaması sağlanacak."

GİRİŞ 30.01.2020 10:26 GÜNCELLEME 30.01.2020 12:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakan Bekir Pakdemirli, "Tohumdan sofraya aşamaların izlenebileceği dijital bir sistemle arz-talep dengesi ve üretim planlaması sağlanacak" şeklinde konuştu.

 

 

Pakdemirli, ayrıca "Suyun tek elden yönetilmesi, tasarruflu kullanılması ve su kaynaklarının korunması için Ulusal Su Planı hazırlanacak" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 2
  • ASILBEY@06ÇUBUK 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan Pakdemirli 'Tohumdan sofraya aşamaların izlenebileceği dijital bir sistemle arz-talep dengesi ve üretim planlaması sağlanacak." demiş ama mevcut durumda pek anlam ifade etmediğini belirmek gerekir. Ya insanlar vijdanen ahlaksızlık yapmayacak derecede eğitilecek ve yetiştirilecek,yada suç işleyenin cezasız kalmyacağı ve ağır yaptırımlara maruz kalacağı hissiyatı oluşturmak. 3.ncü yol yol. Avrupalı çok dürüst olduğu için kanunlar tıkır tıkır işlemiyor. İnsanlar ayrıma maruz kalmadan her mevkii ve makamdaki kişilerin gerekli cezaya maruz kalacağından dolayı.
    Cevapla
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    Çoktan yapılmalıydı. Aynısı diploma alanlarında da yapılmalı
    Cevapla