PTT personel alımı yapacak! PTTCEL eleman alımı başvuru şartları

PTT, iştirak şirketi olan PTTCEL bünyesinde görevlendirmek üzere hat satış personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları hakkında net bir açıklama yapmayan Posta Telefon ve Telgraf A.Ş, adaylarda satış tecrübesi arıyor.

PTT personel alımı yapacak! PTTCEL eleman alımı başvuru şartları
PTT personel alımı yapacak! PTTCEL eleman alımı başvuru şartları
GİRİŞ 29.01.2020 15:46 GÜNCELLEME 29.01.2020 15:46

PTT personel alımı ilanı yayınladı. Posta Telefon ve Telgraf A.Ş iştiraklerinden olan Gebze merkez PTTCEL müdürlüğünde görevlendirmek üzere hat satışı yapacak eleman alımı yapılacak.

Bu ilana ek olarak herkes tarafından merak edilen 5 bin personel alımına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. PTT tarafından duyurulan 2023 yılına kadar 55 bin personel alımı yapacağını duyuran PTT, 2018 yılında kaldırdığı KPSS şartını yeniden geri getirdiğini Resmi Gazete ile yaptığı duyuru ile açıklamıştı. Peki PTT personel alımı ne zaman? PTTCELL başvuru şartları neler? İşte detaylar...

PTT MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM ŞARTLARI

PTT  tarafından PTTCEL hat satışı yapacak personel için her hangi bir şart açıklaması yapılmadı. Daha öncesinde alınan  personel şartları göz önünde bulundurulduğunda. Satış tecrübesi, 24 ila 35 yaş arası adaylar başvuruda başvurabiliyor. Başvurular internet üzerinde yapılacak.

PTT PERSONEL ALIMI KPSS TABAN PUANI KAÇ OLACAK?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT), 19 Kasım 2019 Salı günü Resmi Gazete'de yayımlanan ilan ile PTT personel alım başvuru şartları ve gerekli belgeleri duyurmuştu. Yapılan duyuruya göre daha öncesinde kaldırılan KPSS şartı, önümüzdeki dönem için yapılacak alımlarda geri getirildi.

Söz konusu değişikliği bildiren PTT, KPSS taban puanı hakkında henüz resmi bir açıklamaya yapmazken önümüzdeki dönemde yapacağı personel alımlarında 2 yıl önce yaptığı gibi 70 KPSS puan şartı araması bekleniyor. Ön lisans mezunu dağıtıcı pozisyonunda görev yapacak adayların sayısının az olması nedeni ile de KPSS 60 puan esas alarak atama yapabileceği ön görülüyor. 

2020 PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL