Erdoğan hayalim demişti! Bu yıl açılıyor! Dünyanın en büyüğü...

Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Özel İşbirliği modeli ile yapılan Türkiye’nin en büyük 3. sağlık yatırım projesi olan, İstanbul ve çevre illere hizmet verecek Başakşehir Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. 2682 yatak kapasitesiyle sağlık hizmeti vermeye başlayacak olan hastanenin bu yılın ortalarına doğru açılması planlanıyor.

GİRİŞ 16.01.2020 10:55 GÜNCELLEME 16.01.2020 11:46
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ile İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi, ana hastane binasına yerleştirilecek 2040 sismik izolatörle, "Dünyanın En Büyük Sismik İzolatörlü Binası" unvanına sahip olacak.

 

 

Hastane deprem izolatörleri sayesinde, yaşanması olası en şiddetli deprem sırasında ve sonrasında bile tüm operasyonel faaliyetlerini, aksamadan yerine getirmeye devam edecek. Başakşehir Şehir Hastanesi, 2354 yatak kapasiteli Ana Hastane, 200 yatak kapasiteli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ve 128 yatak kapasiteli Psikiyatri Hastanesi'nden oluşacak. Ana hastane, ortak bir çekirdek yapı etrafına kurulu 6 adet bloktan oluşacak.

 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 33
  • HAKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET HER İMKANI SUNUYOR VATANDAŞA AMA KALİFİYE YETİŞMİŞ SAYGILI PERSONEL BULMAK ÇOK zor HASTALARA DAHA GÜLERYÜZLÜ DAVRANMASINI İSTİYORUZ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ZATEN CAN HAVLİYLE GİDİLİYOR HASTANELERE BİRDE ORADA İNSAN YERİNE KONULMAYINCA OZAMAN DA AL SANA KAVGA GÜRÜLTÜ
    Cevapla
  • canacan 4 yıl önce Şikayet Et
    kapalı fıtık amliyatı hiç bir devlet kurumu yapmıyor özellerde 20- 30-40 bin ne tuturursa istiyor ,nitelikli hasatane istiyooruz.devasal değil.
    Cevapla
  • Mutlu Yarınlara. 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu özlenen Türkiye tablosu 50 Sent için Avrupalının kapısı arkasında bekleyen bir Türkiye şimdi ise yüce rabbime şükürler olsun bugün dünyanın en büyük hastaneleri yapmaktayız daha ne olsun Sayın Cumhurbaşkanım Allah sizlerden razı olsun.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    hizmeti sadece Ak Parti verir
    Cevapla
  • Fırtına 4 yıl önce Şikayet Et
    Nankörler CHP'ye OY verir.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Umarım milletimiz hastalanmaz. Ne demişler! Ayağını sıcak tut Başını serin tut. Yediğine içtiğine dikkat et Düşünme derin derin.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet hastalık hastası ne yazık ki :) Ben hacamat, sülük sonrası 3 yıldır hastaneye gitmedim, grip bile olmadım :) Her yıl 30-50 tl lik hacamatla işimi görüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle