Araç sahipleri dikkat! İndirim geliyor

Son dakika haberi... Akaryakıt fiyatlarından son dakika gelişmesi yaşandı. Uluslar arası piyasalarda ürün fiyatlarının gerilemesi ve dolardaki düşüş, motorinde indirimi gündeme getirdi. Motorinde, bu gece 22-23 kuruş indirim bekleniyor. Devletin, “eşel mobil” uygulaması gereğince ÖTV’den (KDV dahil) 26 kuruş alacağı bulunuyor. Bu gece, 23 kuruşu düşmesi öngörülüyor. Devletin, bu durumda, 3 kuruş alacağı kalacak. Dolayısıyla pompa fiyatları “şimdilik” sabit kalacak. Uluslar arası piyasalarda benzin fiyatı da düşüyor. Ancak, indirim için gerekli koşullar henüz oluşmadı.

Araç sahipleri dikkat! İndirim geliyor
Araç sahipleri dikkat! İndirim geliyor
GİRİŞ 15.01.2020 11:18 GÜNCELLEME 15.01.2020 11:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Akaryakıt fiyatlarında son dakika haberi: ABD ile İran arasındaki gerilimin ve risklerin azalması piyasaları rahatlattı. Motorinin ton fiyatı, 585 dolara kadar indi. Brent petrol de 64 dolar düzeyinde işlem görüyor.

 

 

MOTORİNDE İNDİRİM GELİYOR

Fiyatların gerilemesi ve dolardaki düşüşle beraber motorinde 22-23 kuruş indirimi gündeme geldi. Devletin, “eşel mobil” uygulaması gereğince ÖTV’den (KDV dahil) 26 kuruş alacağı bulunuyor. Bu gece motorin fiyatlarının 23 kuruşu düşmesi öngörülüyor. Devletin, 3 kuruş alacağı kalacak. Pompa fiyatların “şimdilik” sabit kalacak.

Benzinde indirim var mı?

Uluslar arası piyasalarda fiyatı düşüyor. Ancak, indirim için gerekli koşullar henüz oluşmadı.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Benzin neyden üretiliyor pardon. ???
    Cevapla
  • cumali 4 yıl önce Şikayet Et
    bu da devletimizden gitsin ne olacak zaten yüksek oranda yakıttan vergi alınıyor
    Cevapla