Şeker Fabrikası işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Şeker Fabrikası işçi alımı kura çekimi sonuçları, başvuruda bulunan adaylar tarafından merak ediliyor. 31 Aralık tarihinden İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan ile adayları başvuruya davet eden kurum 6 Ocak 2020 itibari ile başvuru alımlarını bitirdi. Peki kura sonuçları ne zaman ve nereden duyurulacak işte detaylar...

Şeker Fabrikası işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Şeker Fabrikası işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
GİRİŞ 09.01.2020 14:24 GÜNCELLEME 09.01.2020 14:24

Şeker Fabrikası işçi alımı başvuruları sona erdi. Geçtiğimiz günlerde bin 500 personel alımı yapacağını duyuran Şeker Fabrikası adaylara alıma dair detayları İŞKUR üzerinde duyurmuştu. 31 Aralık 2019 tarihinden başlayan başvurular 6 Ocak 2020 tarihinde sona erdi. Şimdi ise Başvuru yapan adaylar kuranın tarihini ve kura sonuçlarını merakla bekliyor. İşte tüm detaylar...

ŞEKER FABRİKASI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Şeker Fabrikası 1.500 işçi alımı için duyurduğu ilanın son başvuru tarihi 6 Ocak 2020 itibari ile sona erdi. Kura için kurumdan gelecek haberi merakla bekleyen adaylar için resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklama şu şekilde:

“Şirketimiz bünyesinde bulunan fabrikalarımıza alınacak elemanların ilamındaki "Başvurularda Aranacak Genel Şartlar" ın 3. maddesinde ortaöğrenim için taleplerin noter huzurunda ve il düzeyinde çekilecek kura ile belirleneceği belirtilmişti. Ancak yapılan araştırmada fabrikalarımızın bulunduğu il/ilçelerdeki teknolojik alt yapının dijital kura sistemi için yeterli olmadığı anlaşıldığından; Noter huzurunda Kura çekiminin 21.01.2020 tarihinde Ankara'da "Dijital Kura Sistemi" ile yapılmasına karar verilmiştir. Kura yeri ve saatine ilişkin duyuru daha sonra bildirilecektir. İlgililere ilanen duyurulur”

KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI RESMİ SİTE ÜZERİNDEN DUYURULACAK

Şeker Fabrikası tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımı kura çekimlerinin sonuçları kurumun resmi sitesi olan www.turkseker.gov.tr adresinden ilan edilecek. Söz konusu ilanın haricinde yapılacak tebliğler ve olası değişikliklerde yine resmi platform üzerinden duyurulacak.