Atlasglobal Avrupa uçuşlarını durdurdu

AtlasGlobal Havayolları Avrupa uçuşlarına mart ayı başına kadar ara verdi. Şirket Avrupa'da Londra, Amsterdam ve Paris olmak üzere üç noktaya direkt uçuş yapıyordu. Yurtiçi uçuşlarına devam eden şirket, azalan talep nedeniyle tarife sayısını düşürdü

Atlasglobal Avrupa uçuşlarını durdurdu
Atlasglobal Avrupa uçuşlarını durdurdu
GİRİŞ 08.01.2020 12:41 GÜNCELLEME 08.01.2020 12:41

Ekonomik gerekçelerle tarifeli seferlerine  26 Kasım-21 Aralık 2019 tarihleri arasında ara veren AtlasGlobal Havayolları Avrupa uçuşlarına  mart ayı başına kadar ara verdi. Şirket Avrupa'da Londra, Amsterdam ve Paris olmak üzere üç noktaya direkt uçuş yapıyordu.

GEREKÇE TALEP AZLIĞI

Şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre AtlasGlobal Havayolları,  Avrupa uçuşlarının durdurulmasına gerekçe olarak havacılık sektörü için düşük sezon olarak nitelendirilen bu dönemdeki talep azlığını gösterdi.

Avrupa seferlerinin  yaz sezonunun başlayacağı şubat sonu-mart ayı başında yeniden başlayacağı kaydedildi. Şirketin internet sitesinde yer alan bilgilere göre 2020 yaz sezonu için tarih 31 Mart - 28 Ekim tarihleri arasında belirlendi.

YURTİÇİ SEFER SAYISI AZALDI

Yurtiçi uçuşlarına devam eden şirket, azalan talep nedeniyle iç seferlerdeki tarife sayısını düşürdü. Konuyla ilgili olarak yolculara bilgilendirme  ve ücret iadesi yapıldığı aktarıldı.