Bakan Varank MTOSB’de incelemelerde bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (MTOSB) faaliyet gösteren bazı fabrikaları gezerek üretimini gerçekleştirdikleri ürünleri inceledi.

Bakan Varank MTOSB’de incelemelerde bulundu
Bakan Varank MTOSB’de incelemelerde bulundu
GİRİŞ 28.12.2019 21:31 GÜNCELLEME 28.12.2019 21:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fabrika gezileri sırasında Bakan Varank’a TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, AK Parti Mersin milletvekilleri Hacı Özkan ve Zeynep Gül Yılmaz, Vali Ali İhsan Su, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Adana OSB Başkanı Bekir Sütçü ile Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve çok sayıda sanayici eşlik etti.



MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Bakan Varank’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Mersin’in organize sanayi bölgeleri her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Mersin çok yönlü ekonomisi ile Türk ticaretinde önemli rol oynamakla birlikte, istihdama ciddi katkı sağlamaktadır. Organize sanayi bölgelerimiz arttıkça kent olarak ülke ekonomisine ve istihdamına sağlayacağımız katkı da dolaylı olarak artış gösterecektir. Mersin'e bu yatırımların kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Bakanımız Mustafa Varank ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’a teşekkür ederiz” dedi.

 

 

YORUMLAR 3
  • resul gardas 4 yıl önce Şikayet Et
    inanin boşuna gezmiyor, kesin bir gelişme için alt yapi çalışması var. hadi hayırlısı
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Birtanesin bakanim
    Cevapla
  • Mehmet DD 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakan deyil Atom karinca
    Cevapla