İstanbul Havalimanı'nın yeni pisti uydudan görüntülendi

Açıldığı günden bu yana yaklaşık 49 milyon yolcuya hizmet eden İstanbul Yeni Havalimanı inşaat çalışmaları devam ediyor. Havalimanına yeni yapılan pist uydu görüntülerine yansıdı. Pistin yanında yüzlerce kamyonun çalıştığı uzaydan çekilen görüntülere yansıdı.

GİRİŞ 23.12.2019 10:03 GÜNCELLEME 23.12.2019 10:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Yeni Havalimanı birinci kısmı 6 Nisan 2019 tarihi itibariyle yolcularına hizmet vermeye başladı. Havalimanının diğer kısımlarının inşaatı ise hızla devam ediyor. Havalimanında yeni yapılan pist ise uzaydan gözükmeye başladı. Kaydedilen uydu görüntülerinde pistin üzerinde yüzlerce kamyonun çalıştığı gözüküyor. 76.5 milyon metrekarelik alan üzerinde inşaat çalışmaları yıllar içindeki değişimi uydu çekilen fotoğrafları ile gözler önüne serildi.

Fotoğraflarda inşaatın başladığı günden bu güne gelinen aşamalar net bir şekilde görülüyor. Havalimanının uzaydan son çekilen görüntülerinde ise uçak yoğunluğu göze çarpıyor. Körüklerin neredeyse hepsinin uçaklarla dolu olduğu gözükürken pistte inen ve kalkış için bekleyen uçaklar da görüntülere yansıdı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • İstanbullu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede CHP+İYİPARTİ+SP+HDP+PKK+FETÖ+HAÇLI VE SİYONİZM ORDUSU; 1- Yeni ismi ile İSTANBUL HAVALİMANI,eski ismi ile 3.Havalimanını, 2-Yavuz Sultan Köprsinünü, 3-Nükleer Santralleri, Akkuyu,Sinop,Kıyıköy,... 4-Marmarayı, 5-Yüksek Hızlı Tren hatlarını, 6-İstanbul+İzmir otoyolunu, 7-Çanakkale 18 Mart Köprüsünü, 8-ve daha nicelerini asla yaptırmayacağız diyenlere, şunu söyleyeceğim, İŞTE YAPTIK VE DAHA YAPACAĞIZ,TIPKI ŞİMDİ KANAL İSTANBULU YAPACAĞIMIZ GİBİ...
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadar büyük ki kalabalık olduğu bile bellisiz. aynı anda 2 uçak inebiliyor. muhteşem. diğer pist bittiğinde 3 uçak birden inecek ve kapıya daha kısa sürede ulaşacak.
    Cevapla