FETÖ’cüler kayyum yönetimindeki fabrikayı bastı!

FETÖ'cüler Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Alfemo fabrikasını işgal etmeye kalkıştı.

FETÖ’cüler kayyum yönetimindeki fabrikayı bastı!
FETÖ’cüler kayyum yönetimindeki fabrikayı bastı!
GİRİŞ 14.12.2019 15:22 GÜNCELLEME 14.12.2019 15:53
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

​FETÖ'YLE iltisaklı olduğu gerekçesiyle 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden sonra Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Alfemo Grubu'na bağlı şirketlerin üçünde yüzde 20 ortak olan Mesut Davulcuoğlu'yla ilgili dava, dün İzmir 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme, TMSF'nin yönetim kayyumluğunu denetim kayyumluğuna çevirdi. Halen savcılıkta soruşturması devam eden başka bir dosyada da şirketle ilgili kayyum kararı olmasına rağmen mahkeme, skandal bir karara daha imza atarak, Alfemo'nun firari sahipleriyle ilgili daha önce başka bir dosyada verilen kararı da kaldırma yoluna gitti.



GİRİŞ-ÇIKIŞLARI KAPATTILAR
FETÖ'cüler karar tebliğ dahi edilmeden Alfemo'nun fabrikalarını işgal etmeye kalktı. 40 kişilik bir grup, polis eşliğinde Bornova ve Manisa'daki fabrikanın giriş ve çıkışlarını kapattı. Kararda, İzmir 4. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile kayyum atanan ve halen TMSF'nin yönetim kayyumluğunda bulunan şirketlerde sanık Mesut Davulcuoğlu'nun Simya şirketinde yüzde 25, Yeşildağ'da yüzde 15, Ekipsan'da ise yüzde 20 hissedar olduğu, diğer ortaklar hakkında herhangi bir mahkumiyet kararının bulunmadığı belirtildi. İzmir'de FETÖ/PDY'ye himmet adı altında finansal destek sağladığı gerekçesiyle Torbalı'daki Alfemo Mobilya'ya TMSF 2016'da kayyum atamıştı. FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılınca firar eden Alfemo'nun sahipleri Ramazan Davulcuoğlu ve kardeşlerinin Hollanda'da yaşadıkları belirtiliyor.

 

 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 25
  • fatos 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan hainlerine airsaniz acinacak duruma düsersiniz. durmak yok yola aynen devam. Sonlari gelene kadar
    Cevapla
  • Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hazır toplanmışken hepsini kodese tıkacaksın günde üç öyün sopa vereceksin .
    Cevapla
  • ACIMAYIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Vatan hainleri tamamen Temizleninceye kadar durmak yok.Temizlemeye devam.Bu saatden sonra bu hainlerden her şey beklenir.ACIMAYIN.
    Cevapla
  • Bir Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıkamamışlar mı kafalarına hainlerin?
    Cevapla
  • Mardini 4 yıl önce Şikayet Et
    Dolandirma kayirma santaj ve akla hayale gelmeyen oyunlarla servet devsirdiler. Tamami milletin parasidir. Satilip millete esit sekilde dagitilmali.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle