Plast Eurasia'da TSP Makina farkı

29. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı PLAST EURASİA İstanbul, 4 Aralık'ta Büyükçekmece'deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.

Plast Eurasia'da TSP Makina farkı
Plast Eurasia'da TSP Makina farkı
GİRİŞ 05.12.2019 13:49 GÜNCELLEME 05.12.2019 13:49

Her yıl düzenlenen ve Dünya'nın ikinci, Avrasya'nın ise en büyük plastik fuarı olan dev organizasyon, sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirdi. Katılım rekoru kırılan fuarda 40'ı aşkın ülkeden binden fazla firma ürünlerini görücüye çıkardı. 

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ile TÜYAP işbirliğinde düzenlenen uluslararası etkinliğin açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu katıldı. Fuarda en çok ilgi gören firmaların başında ise Türk plastik sektörüne yön veren TSP Makina geldi. Cevat Taşkan'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını, Bülent Yüksel'in Pazarlama Müdürlüğünü yaptığı TSP Makina, 27 ülkeye ihracat yaparak Türk ekonomisine müthiş bir katkı sağlıyor. Japon JSW firmasıyla işbirliğine giden TSP Makina'nın Bayrampaşa'daki merkezi dışında, Avrupa serbest bölgesinde 17 bin 500 metrekare üzerinde inşaa edilen fabrikası bulunuyor. TSP Makina'nın Başkanı Cevat Taşkan, "30 yıllık birikimimizle, güçlü şirket yapımız ve uzman kadromuzla tercih edilen bir firma olmanın gururunu yaşıyoruz" derken, Pazarlama Müdürü Bülent Yüksel de "Daha da büyüyüp yeni iş olanakları ve pazarlar oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.