Başkan Erdoğan açıklayacak! Önümüzdeki 25 yıla ışık tutacak!

Tarım ve Orman sektöründe hızlı adımların atılabilmesi adına yeni bir program başlatılıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Tarım Orman Şurası' sonuç bildirgesinin yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Başkan Erdoğan açıklayacak! Önümüzdeki 25 yıla ışık tutacak!
Başkan Erdoğan açıklayacak! Önümüzdeki 25 yıla ışık tutacak!
GİRİŞ 20.11.2019 19:20 GÜNCELLEME 21.11.2019 09:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Tarım sektöründe öncü adımlar atılmaya devam ediliyor. Tarım ve Orman Şurası kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok önemli detayları vatandaşlara aktaracak.

 

 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, tarihin en geniş katılımlı 3'üncü Tarım ve Orman Şurası'nın tüm paydaşların yoğun katılımıyla tamamlandığı bildirildi. Tarım ve Orman Şurası'nın 15 yıl aradan sonra toplandığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Oluşturulan web sayfası, SMS ve diğer iletişim mecralarıyla tarım ve ormanın yarını için yaklaşık 30 bin öneri geldi. Gelen bu öneriler 611 kişiden oluşan 21 adet çalışma grubunda tek tek incelendi. Çiftçilerimiz, vatandaşlarımız, akademisyenlerimiz, bu çalışmalara bizzat katıldılar. 18 Kasım'da başlayan ve 3 gün süren 3'üncü Tarım Orman Şurası'nda ise 21 komisyon, hazırlanmış olan Çalışma Belgelerinde yer alan hedef ve stratejiler üzerinde çalışarak komisyon raporlarını hazırladı. Hazırlanan bu komisyon raporları ise toplam 550 kişiden oluşan komisyon üyeleri tarafından oy çokluğu esasına göre kabul edilerek tutanağa bağlandı ve Şûra Başkanlık Divanına teslim edildi. Tüm bu bilgiler ışığında çok geniş bir katılımla tamamlanan 3'üncü Tarım Orman Şurası sonunda ortaya çıkan sonuç bildirgesi ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yarın yapılacak toplantıda kamuoyuna duyurulacak. Şura ile tarım ve ormancılıkta, önümüzdeki beş yıl planlanacak ve gelecek 25 yıla ışık tutulacak."

 

 

YORUMLAR 8
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    40yasindayim mesleğim TV tamir .2liseye giden evladım var 1998sgk girişim var 5400gün bağkur yatırdım islerimiz öldü .yaştan dolayı başka işede almiyolar isyerim açık diye bagkurda yatırmak zorundayım .emekliliğin dolduğu halde bir cikmazdayiz bağkur zaten felaket arttı 2020 asgari zammiyla 1000tl olacak eminim esnaf eceee batacak bence günü dolmuş esnafı bagkurdan emekli edecek işyerini calistirsin .bağkur ödemeye maaş ta devletin belirlediği yaş ta verilsin .ama esnaf mağdur olmasın
    Cevapla
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin tarımı savunma sanayimiz kadar çok önemli
    Cevapla
  • Alis 4 yıl önce Şikayet Et
    Reisim kurban olayım her sene 9 ,12 binde tıkanıyoruz israfımızda az ne olursun bankadan bizi kurtar.kurtulmamızın yoluda eşi çalışmayan çalışana veya memurun maaşını işsizlik maaşı kadar yükseltmenizdir büyümek için yatırım yapalım diye değil isteğim kurban olan hadi aslanım
    Cevapla
  • Murat topçu 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarım en büyük silahtir ancak tarım yusuf as.gibi devlet koyarim leri kurar cifciden alım garantisi avans dahil olmak kaydıyla ürünleri toplar paketlemsinden dağıtımına kadar kendi yapar hem simsarlik biter hem halk ucuz ve kaliteli ürün yer bu yazdıklarım yoksa bu ülkede gerisi masal gaz alma politikası olur
    Cevapla
  • zmc 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şey madde üzerine kurulu ülkemizin maneviyatı için hiç bir girişim yok. Ehli sünnet cemaatler olmasa ülkemizde islamın esamesi okunmayacak. Oysa dünyada ki müslümanlar ülkemizi ve Reis i halife olarak ümit etmekteler.
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz akıllanmazsınız kardeşim. Bu ülkeye ne geldiyse cemaatlerden geldi. Bu cemaatlerin topu kapatılmalıdır. Ülkenin başına dert oluyor. Abi sizin aklınız beyniniz yokmu cemaati yöneten sadece bir kişinin peşinden gitmek nedir ya. Kardeşim herşey din değil.sen bilimi bilmezsen dinini anlanlandıramazsın. Bu ülke düzelmez ben size söylüyüm. Ne olursa müstehak. Bıktık reis. Yaparsan sen yaparsın. Sana güvenipte oy attık. Başkada bir şey demiyorum. Ülkeye yapacağın en büyük iyilik cemaatleri kapatmaktır reis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle