Vatandaşla resmen alay ediyorlar! 100 TL arttırıp 20 TL indirdiler

Tüketicilerin her yıl sabırsızlıkla beklediği 11.11 indirimleri alışveriş platformlarını çökertti. Bazı alışveriş siteleri yoğunluğu kaldıramayarak sosyal medyada tepki topladı. Öte şişirilmiş fiyatlar üzerinden sözde indirim yapıldığını belirten vatandaşlar firmalara tepki gösterdi.

Vatandaşla resmen alay ediyorlar! 100 TL arttırıp 20 TL indirdiler
Vatandaşla resmen alay ediyorlar! 100 TL arttırıp 20 TL indirdiler
GİRİŞ 11.11.2019 11:53 GÜNCELLEME 11.11.2019 12:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alışveriş meraklıları heyecanla beklenen 11.11 indirimlerinden umduklarını bulamadılar. Türkiye’de 9-11 Kasım arası yüzde 80’e varan ve ‘büyük’ olarak nitelendirilen indirimler, alışveriş platformlarını çökertti. Kullanıcıların taleplerini karşılamada yetersiz kaldı. Uygulamalara erişim kesildi. Söz konusu uygulamalara giriş sağlayamayan binlerce kişi bu problemlere yanıt arıyor. Bazı kullanıcılar tepkilerini şu şekilde dile getirdiler; "Bıktık!", "Her yerde reklamınız var, ne dizi izleyebiliyoruz ne de film", "İndirim, üzerine 100 TL koyup 20 TL indirmek mi?", "Ürünler kendi mağazasında daha uygun fiyata satılıyor?".

İNDİRİMLERE TEPKİ

 

 

Sosyal medyada yoğun bir tepki toplayan söz konusu siteler ürünlere getirildiği belirtilen indirimler konusunda da eleştirildi. Bazı ürünlerin, indirim gününden bir önceki günkü fiyatlarından daha pahalı oldukları gözlendi.

Alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar ürünlerin indirimden önceki fiyatından daha fazla arttığını gördükten sonra, “1 hafta önce 149 tl ye aldığım ayakkabıyı, güya 9-11 Kasım indirimi diye 189 tl'ye satmaya çalışan e ticaret şeysi” şeklinde tepki gösterdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • mersin33 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin yasal düzenlemesi, Yasal yaptırımı olması gerekir. Yoksa adamlar vatandaşı hem kazıklıyor, hem de aptal yerine koyuyor.
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Toplumu aptal yerine koyup Güya indirim palavrası ile soyuyorlar.Bu indirim sahtekarlığına Lütfen itibar etmeyin.
    Cevapla
  • Mehmet 1326 4 yıl önce Şikayet Et
    İndirim felan yok inanmayın bindirim bindirim çok uyanık oldular milleti keriz yerine koyuyorlar bide ahlaksizlar
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben o kandirmacayı keşfedeli 7 yıl oldu bakıyorum Cuma günü telefon 1600 tl cumartesi pazar indirim diyor vatan bankmışsın 2200 TL’nin üzerini çizimiz yüzde 20 30 indirim yapmiş 1800 olmüş hesaplıyorum yüzde 20 30 indiriyorum bir türlü fiyatı bulamıyorum vergiyi düştüm yine olmadı anlayan anladı
    Cevapla