Su-35'ler ile ilgili bomba gelişme!

Türk yetkililer ve Rus hükümet yetkilileri, Rus yapımı Su-35 avcı uçağı ile ilgili olası bir anlaşmaya varmak için 'müzakerelerin ileri aşamasında' olduklarını söyledi.

GİRİŞ 29.10.2019 07:11 GÜNCELLEME 29.10.2019 09:24
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Üst düzey Türk yetkilisi, Su-35'le ilgili olarak ''Görüşmeler oldukça olgunlaştı. Anlaşma çok uzak görünmüyor'' dedi.
 
Türk yetkili, müzakere sürecinde son rakamların değişmesine rağmen, Türkiye'nin 2 parti şeklinde 48 tane Su-35 alabileceğini söyledi. Başka bir yetkili ise S-400 anlaşmasını hatırlarak Rusya'nın Türkiye'ye Su-35 savaş uçağı için uygun bir fiyat vermeyi kabul edebileceğini ifade etti. 


 
RUSYA, TÜRKİYE'YE SU-35'LER İÇİN 50-70 MİLYON DOLARA FİYAT VEREBİLİR
 
Defense News'in haberine göre; Ankara'daki bir havacılık endüstrisi uzmanı, Moskova'nın savaş uçaklarına muhtemelen 50 milyon ila 70 milyon dolar arasında fiyat vereceğini söyledi. Havacılık endüstrisi uzmanı, potansiyel Su-35 anlaşmasının, Ruslar için stratejik değerinin olduğunu belirtti.
 
S-400'DEN SONRA 2. BÜYÜK SİLAH SATIŞI OLACAK
 
Eğer anlaşma olursa Su-35 savaş uçağı, S-400'den sonra Türkiye’nin Rusya’dan ikinci büyük silah sistemi alımı olacak. 

 

 

YORUMLAR 106
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğim kadarıyla su 57 daha gelişmiş bir uçak modeli. Neden su 57 almıyoruz ?
    Cevapla
  • tepki 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz telefon alïrken diğer bireylerin yaptığı olumlu,olumsuz kullanım deneyimlerine bakarmısınız,arayüzü kullanışlımı,donanım sorunları var mı,yazılımı stabil mi ihtiyacınıza cevap veriyor mu,servis ağı nasıl!Olayı böyle ilişkilendirin yeni üretimler beraberinde sorunlar getirebilir önemli olan deneyimlenmesi!
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü daha seri üretimde değil
    Cevapla
  • saldıray 4 yıl önce Şikayet Et
    isveç ambargo konusunda en sert ülkelerden biridir.gripenin kaportasını bile vermezler istese bile çoğu kritik bileşeni yine abd üretimi.abd onayı şart.rus uçaklarına şu anki haliyle aviyonik sistem,radar görüntü,taşıdığı silah bakım onarım mühendislik vs. hepsi rus sistemi.yani kendi silahlarımızı takamayız kendi radar ve görüntüleme sistemlerimizi kullanamayız.sistemler arası anlık veri aktarımı ayrı bir sorun.hani anlık olarak iha işaretledi f16 vurdu gibi şeyleri duyamazsınız.rusya bununla ilgili şartları kabul ederse ne ala.savunma bakanlığı ve hava kuvvetleri bu sorunları aşmadan uçağı almaz diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakın zamanda NATO bizi birlikten çıkaracak. Rusya ise avrupaya savaş açıp yürüyecek.Abd yardım etmeyecek. Avrupa yok olup gidecek.Bu arada Türk birliği kurulacak.Bu arada İsrail ve ABD bize savaş açacak. Gerisi ise Mehdi A. S zamanı. Savaşa hazırlık bu yüzden arkadaşlar. Kalın sağlıcakla...
    Cevapla
  • İnanan 4 yıl önce Şikayet Et
    Acil alınması gereken savaş uçağıdır batıdan gelecek saldırı için bizim emniyet sübabıdır 40-60 civarında alınmadı gerekir çünkü f 16 larımız eskidi ve Hürkuş C ile Hisar O füzeside en kısa zamanda seri üretime geçilmelidir.
    Cevapla
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar para harcayıp f16 ile aynı işi görecek silahları almak doğru değil. Bu kadar parayı kendi uçağımızın motorunu geliştirmek için harcamalıyız. Futbolcu transferine harcanan para kadar harcasak bir sürü bilim adamı getirip uçak motoru da yerli arabada yaparız. Yoksa ekonomimiz Yunanistandan beter olacak.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yahu fiyat daha uygun olabilir ancak sistemlerin entegre edilmesi pilot ve yer bakım onarïm çalışanlarının eğitilmesi v.b sebepler şu an daha pahalıya gelmesi bile mümkün ancak şu an en iyi alternatif gibi görünüyor!Ancak yinede tcg anadolu göz önüne alındığında ihtiyaca cevap verecek dikey iniş kalkışı yok devletimizin ısrarı yine de f35 ten yana!
    Cevapla
  • yahu 4 yıl önce Şikayet Et
    sen ne içtin kardeş. uzmanlar 1 su-35 5 tane f-35 i haklar diyor. su-35 f-35 ten daha uzun menzilli, manevra kabiliyeti çok çoook fazla, daha çok silah taşıyor, fiyatıda yarı yarıya. sen tutmuş su-35 i f-16 ile kıyaslıyorsun. su-35 abd nin kimseye satmadığı f-22 den bile üstün. su-57 nin ise dünyada karşılığı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle