ASRİAD'dan Akçakale'de Barış Pınarı açıklaması

ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, ordumuzun Suriye’de gerçekleştirdiği “Barış Pınarı” harekâtına ilişkin olarak Akçakale’de basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

ASRİAD'dan Akçakale'de Barış Pınarı açıklaması
ASRİAD'dan Akçakale'de Barış Pınarı açıklaması
GİRİŞ 15.10.2019 16:02 GÜNCELLEME 15.10.2019 16:02

Basın mensuplarının operasyona ilişkin sordukları soruya cevaben “Öncelikle Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, gazi olan askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Allah Mehmetçiklerimizi korusun. Ayaklarına taş bile değmesin inşallah” diyerek sözlerine başlarken ülkemizin ve sınır güvenliğimizin gerektirdiği bu operasyonun zorunluğu olduğunu, bu kararı alan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiğini dile getirdi.

“Güvenli bölgenin ülkemizin toprak bütünlüğünü korumamız ve vatandaşlarımızın can güvenliği için olmazsa olmaz bir hale gelmiştir” diyen ASRİAD Genel Başkanı Danışman, ordumuza ve operasyonda görev alan tüm yetkililere destek vermek amacıyla ASRİAD mensubu bir grup işadamı ile birlikte sınır boyuna geldiklerini ifade etti.

“Eğer ülkemiz sınırları içinde güvende yaşamayı arzu ediyorsak, sınır boylarında can vermeyi göze almak durumundayız. Bu da bizim tarihi yolumuzdur.” diye konuşan ASRİAD Genel Başkanı sözlerinin devamında askerlere dua ederken, şehit düşen askerlerimizin yakınlarına da başsağlığı diledi.