Tadına baktı '3 bin şube açarım' dedi

Çinli iş adamı Maraş dondurmasını tattı, 3 bin şube açma müjdesi verdi. Çin'in Ronghua Group Yönetim Kurulu Başkanı Jiancheng Wang, "Türk dondurmasının özdeşleştiği Mado’nun bin şubesini açmayı düşünüyorduk fakat 2-3 bin şube belki de daha fazlasını ülkemizde açmayı mümkün ve olası görüyorum” dedi.

Tadına baktı '3 bin şube açarım' dedi
Tadına baktı '3 bin şube açarım' dedi
GİRİŞ 08.10.2019 07:14 GÜNCELLEME 08.10.2019 07:17
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ın dünyaca ünlü dondurma markaları arasında yer alan Mado, Çin'in Ronghua Group Yönetim Kurulu Başkanı Jiancheng Wang’a ‘Maraş dondurması’nı tanıttı. Dondurmayı tadan Wang, Çin'de 3 bin şube açabileceklerini söyledi. Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, Çin Halk Cumhuriyeti'nin önde gelen iş adamlarından Ronghua Group Yönetim Kurulu Başkanı Jiancheng Wang’ı konuk etti. Mado’nun üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Çinli iş adamı Wang ileri teknoloji ile geleneksel ürünlerin üretimine hayran kaldı. İlk etapta Çin Halk Cumhuriyeti'nde bin şube açmayı düşünen Çinli iş adamı, dondurmayı tattıktan sonra şube sayısının 2-3 bin hatta daha fazla olabileceğini söyledi.

 

 

"ÖNCE ÇİN SONRA ASYA’DA BÜYÜYECEĞİZ"

Mado dondurma fabrikasında incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yapan iş adamı Wang, “Fabrikayı gördüğümde çok şaşırdım. Sonuç itibariyle çok büyük bir teknoloji ile geleneksel ürünleri üretmekte. Dolayısıyla bu teknoloji ve lezzete sahip dondurma ile Türk dondurmasının özdeşleştiği Mado’nun bin şubesini açmayı düşünüyorduk fakat 2-3 bin şube belki de daha fazlasını ülkemizde açmayı mümkün ve olası görüyorum. Dondurmanın içinde çok doğal malzemeler kullanılmış ve çok lezzetli. Yerken büyük keyif alarak yiyorsunuz. Biz Mado ile önce Çin pazarında büyümek istiyoruz. Daha sonra ise Asya pazarında birlikte büyümek istiyoruz” diye konuştu.

 

 

HAMMADDESİ ÇOK ÖNEMLİ

Yabancı yatırımcıları ve büyükelçileri Kahramanmaraş’a davet ederek hem Kahramanmaraş’ı hem de markasını tanıtan MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, şunları kaydetti: “Biz 4. kuşak bir aileden geliyoruz. Yaptığımız dondurmaların hepsi keçi sütü ağırlıklı. Meyveli dondurmaları günlük ve mevsiminde aldığımız meyvelerden yapıyoruz. Dondurma yapımında bir diğer konu ise hammadde. Hammadde çok önemli. Çünkü hammadde ne kadar iyi olursa, ürettiğiniz dondurma o kadar iyi olur. Ustalık da hammadde ile birleşince ortaya dünyayı kendine hayran bırakan Kahramanmaraş dondurması çıkıyor."

Yenişafak

YORUMLAR 18
  • Mustafa k. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim tosuna benziyor bu adam.
    Cevapla
  • İnsan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence yaptıkları yanlış sonra ürünlerde çinden gelirse şaşmam bir kaç tane usta insan ekmek yiyor bence yanlış yapıyorsunuz türkiye den ihraç edin Türk halkı kazansın
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    yakında madoyu satarlar...
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    gurur verici
    Cevapla
  • Mürteza 4 yıl önce Şikayet Et
    Taklidini yapmışlardır.....üç beş sene sonra zarar eder çin deki şubeler kapanır.Çomk milliyetçi bir toplumdur çinliler,kincidirler.Çin seddini neden yaptıklarını da hatırlamıyorlar veya yeni kuşaklara yalan söyleyerek ambalajlama yapmışlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle