Deprem satışları patlattı

İstanbul'da meydana gelen depremin ardından vatandaşların e-ticaret platformları üzerinden yaptığı çadır, düdük, el feneri ve battaniye alışverişleri arttı. Özellikle çadır, düdük, el feneri, battaniye gibi malzemelerin satışı 3-4 kat yükseldiği ifade edildi.

Deprem satışları patlattı
Deprem satışları patlattı
GİRİŞ 30.09.2019 06:26 GÜNCELLEME 30.09.2019 06:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul’da meydana gelen depremin ardından vatandaşların e-ticaret platformları üzerinden yaptığı çadır, düdük, el feneri ve battaniye alışverişleri katlandı. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan, 35’ten fazla kategoride sundukları 25 milyonu aşkın ürün çeşidiyle müşterilerin her türlü ihtiyacını hızlı, pratik ve güvenilir şekilde karşılamaya devam ettiklerini söyledi.

Ürün çeşitliliklerini müşterilerin yeni ihtiyaçları, alışkanlıkları ve değişen trendlere göre güncelleyip her geçen gün daha da zenginleştirdiklerini ifade eden Erturan, “İstanbul’da gerçekleşen deprem sonrasında çadır, düdük, el feneri, battaniye gibi malzemelerin satışında 3-4 kat artış yaşandı. Çadır satışları, bir önceki haftanın aynı gününe göre 3 kat artış gösterdi” dedi.

FİYATLAR 7,90'DAN BAŞLIYOR

Mutlu Erturan, aynı zamanda çadır, el feneri ve deprem çantası gibi aramaların bir önceki haftanın aynı gününe göre 10 katın üzerinde artış gösterdiğini vurguladı.

ÇATIR SATIŞLARI YÜZDE 35 ARTTI

GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin de depremin hayatın bir gerçeği olduğunu ve Türkiye’nin deprem kuşağında yer aldığını belirterek, “Dilerdik ki tüm Türkiye olarak depreme her zaman hazırlıklı olalım ancak satış ve arama rakamlarımız, depremin ardından bazı ürünlerin satış rakamlarının ve aranma oranlarının arttığına işaret ediyor” dedi

Yenişafak

YORUMLAR 9
  • hakan ali 4 yıl önce Şikayet Et
    ben sizi anlayamıyorum yaw allah aşkına niye ortalığı sevaeleye veriyorsunuz deprem olduğunda zaten allahtan başka kimse sizi koruyamaz bırakın bu işleri birileri para kazanacak diye karıştırmayın ortalığı
    Cevapla
  • ferit 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu ülkenin temel sorunu. İçselleştirilmemiş bir din ve ahlak anlayışı.Fırsatçılık ve ahlaksızlık diz boyu. Ramazan da bakliyatından tatlısına, depremde acil durum ihtiyaçları vb. herşey artar
    Cevapla
  • Boş işler 4 yıl önce Şikayet Et
    Çürük evde otur çadır sipariş et.güzel
    Cevapla
  • cafer karakaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Depremle ilgili zaruri ihtiyaçlar,çadır bataniye el feneri vs ihtiyaçların satışında bir miktar artması sebeiyle ilgili fiyatların artması sebebi ne? Bir çadır bir bataniye el feneri fazla satıldı diye fırsatda istifade fiyat artırımına gerek varmı? Bu fırsat düşkünlerine bir dur diyecek merci yokmu?
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik , batılılar gibi vesveseli olduk. Gerekli olduklarına inanmıyorum.
    Cevapla
  • Fatih Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    ortalık bir müddet sonra sakinleşir. o zaman almak daha mantıklı. fırsatçıları sevindirmemek lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle