Türk Telekom abonelerinden özür diledi

Türk Telekom, İstanbul'da meydana gelen deprem sonrası, sesli aramalardaki trafik yoğunluğu nedeniyle mobil iletişimde aksaklık yaşandığını, sorunun sadece mobil iletişimi olumsuz etkilediğini, sabit ses, geniş bant ve fiber altyapı hizmetlerinde sorun yaşanmadığını bildirdi.

Türk Telekom abonelerinden özür diledi
Türk Telekom abonelerinden özür diledi
GİRİŞ 27.09.2019 09:08 GÜNCELLEME 27.09.2019 09:08
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, depremin ardından yaşanan sürece ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Abonelerimize daha iyi hizmet vermek için teknoloji altyapımızı yenileme çalışmaları devam ederken, 26 Eylül 2019 saat 14.00'te İstanbul'da 5,8 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Yaşanan deprem sonrasında sesli aramalardaki trafik yoğunluğu nedeniyle mobil iletişimde aksaklık yaşanmıştır. Sorun sadece mobil iletişimi olumsuz etkilemiş olup sabit ses, geniş bant ve fiber altyapı hizmetlerimizde bir sorun oluşmamıştır.

Uzman ekiplerimizin titiz çalışmaları sonucu abonelerimizin büyük bir bölümünün iletişimi normalleşmiştir. Kısa bir süre sonra tüm abonelerimiz normal hizmetlerini almaya başlayacaktır. Yaşanan bu aksaklık nedeniyle üzüntülerimizi belirtir, süreçten etkilenen tüm abonelerimizden özür dileriz."

YORUMLAR 22
  • Hesap uzmanı 4 yıl önce Şikayet Et
    4 hattım Türk Telekom taahhüt falan beklemeyeceğim Turkcell e taşıyacam bana telefon en zor zamanımda lazım 6000 tl olsa neyazar telefonun operatör çekmeyince birbirleriyle dakika internet yarışına gireceklerine alt yapılarını kontrol etsinler. Hani dronlarla iletişimi sağlıyacaklardı hepsi boş hepsi yalan
    Cevapla
  • Selo27 4 yıl önce Şikayet Et
    Bundan ders çıkartırsınız umarım artık biraz paraya kıyıp alt yapınızı güçlendirin milleti soyup durmayın yatırım yapın.
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim hat 12 saat sonra geldi oda ara ara ha bu arada internet falan yoktu arkadaşım Türkcell kullanıyor ondan konuştuk yani Türk Telekom sıfır sıfır sıfır demekki aldığınız paralar ı cebe indiriyorlar yatırım olsa böyle olmazdı taahhüt bitsin Türkcell Türkcell Türkcell
    Cevapla
  • Alp 4 yıl önce Şikayet Et
    İnternette tekelleşme sona ermeli. Bazı illerde sadece Türk Telekom var. Her ilde kablo TV vs olmalı...
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin yeraltı iletişim kablo sistemi ve trt hariç baz istasyonları bugünün meşhur dolandırıcılarından Türk Telekom a 1994 yılında satıldı. Tüm fiber altyapı da sadece superonline a ait.
    Cevapla
  • Trr 4 yıl önce Şikayet Et
    Aradan birgün gecti hala gelip gidiyor nasıl bisey anlamıyoruz yanı demekki büyük bi deprem olsa yandık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle