İŞKUR Belediye'ye zabıta personeli ve güvenlik görevlisi alımı son başvuru günü

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan ilana göre İstanbul'un Sultangazi Belediyesi'ne toplamda 96 personel alımı yapılacağı duyuruldu. 2019 yılı itibariyle Belediye bünyesine zabıta personeli, özel güvenlik görevlisi, çevre temizlik işçisi ve ağır vasıta şoför elemanı istihdam edilecek. Peki zabıta alımı ve güvenlik alımı başvuru şartları neler olacak? İş başvuruları nereye ve ne zaman yapılacak?

İŞKUR Belediye'ye zabıta personeli ve güvenlik görevlisi alımı son başvuru günü
İŞKUR Belediye'ye zabıta personeli ve güvenlik görevlisi alımı son başvuru günü
GİRİŞ 28.09.2019 09:14 GÜNCELLEME 28.09.2019 09:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İŞKUR İstanbul'da yaşayanlar için zabıta personeli, özel güvenlik görevlisi, çevre temizlik işçisi ve ağır vasıta şoför elemanı ilanı yayımladı. Buna göre İstanbul'un Sultangazi Belediyesi'ne toplamda 96 personel alımı yapılacak. Başvurular 27 Eylül 2019 tarihinde sona erecek. Başvuru belgesi olarak başvuru formu (başvuru esnasında verilecektir), kimlik fotokopisi, adli sicil belgesi (kamuya verilmek üzere diye belirtilmesi gerekmektedir) ikametgah belgesi raporu (01.09 2017 tarihinden itibaren en az 2 yıldır Sultangazi sınırları içerisinde oturduğunu belgeleyecek) diploma fotokopisi, askerlik belgesi ve SGK hizmet dökümü istenecek.

 

 

PEKİ İŞ BAŞVURUSU NEREYE YAPILACAK?

Başvurular Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No 54/1 kat:4 Sultangazi İstanbul adresine yapılacak olup adayların en geç aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir. 

 

 

GENEL İŞ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Sultangazi ilçe sınırları içerisinde 01.09 2017 tarihinden itibaren en az 2 yıldır oturuyor olmak

Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak

Askerlik ile ilişkisi bulunmamak veya en az 2 yıllık tecilli olmak

Emekliliğe hak kazanmış veya emekli olmamak

İşe alınacak tüm personele güvenlik ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,

Kadrolara göre özel şartlar

HANGİ KADROYA KAÇ KİŞİ ALINACAK?

Sultangazi Belediyesi kendi bünyesinde kadrolu olarak istihdam etmek üzere 30 zabıta personeli, 30 özel güvenlik görevlisi, 26 çevre temizlik işçisi ve 10 ağır vasıta şoför elemanı alınacak.

YORUMLAR 1
  • selma 4 yıl önce Şikayet Et
    sonuçlar ne zaman açıklanacak?
    Cevapla