KPSS'siz İŞKUR üzerinden personel alınacak! İşte başvuru şartları

TÜBİTAK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, Koruma ve Güvenlik Müdürlüğüne İŞKUR üzerinden KPSS'si koruma memuru alımı yapacak. En az ön lisans mezunu olma şartı aranan adayların daha öncesinde minimum 2 yıl olmak üzere Özel Güvenlik Görevlisi olarak görev yapmış olması gerekiyor. İşte TÜBİTAK'ın İŞKUR üzerinde alım yapacağı koruma memuru alımına dair tüm detaylar...

KPSS'siz İŞKUR üzerinden personel alınacak! İşte başvuru şartları
KPSS'siz İŞKUR üzerinden personel alınacak! İşte başvuru şartları
GİRİŞ 27.09.2019 09:25 GÜNCELLEME 27.09.2019 09:26

TÜBİTAK İŞKUR üzerinde koruma memuru alımı yapacak. TÜBİTAK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, KPSS’siz Koruma ve Güvenlik Müdürlüğüne en az 2 yıl Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış koruma memuru istidam edecek. Peki TÜBİTAK koruma memuru başvurusu ne zaman? TÜBİTAK koruma memuru başvurusu nasıl yapılır? TÜBİTAK koruma memuru başvuru şartları ne? İşte tüm soruların cevapları

 

 

 TÜBİTAK KORUMA MEMURU BAŞVURUSU NE ZAMAN BİTİYOR?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı, KPSS'siz 5 adet koruma memuru alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinde alımı yapılacak koruma memurları, TÜBİTAK bünyesinde daimi olarak görev yapacak. 23 Eylül tarihinde duyurulan ilana ise son başvuru 27 Eylül 2019 olarak açıklandı.

 

 

TÜBİTAK KORUMA MEMURU BAŞVURUSU NASIL YAPILIR!

TÜBİTAK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı bünyesinde koruma memuru olmak isteyenlerin https://esube.iskur.gov.tr yani İŞKUR üzerinden başvuru tarihleri içerisinde online başvuru yapmaları gerekiyor. En az ön lisans mezunu olması gereken adaylar için aranan en önemli değer detay ise 2 yıl Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışma şartı.

TÜBİTAK KORUMA MEMURU BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

TÜBİTAK KORUMA MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI!

1. T.C. Vatandaşı olmak.

2. Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak.

3. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.

4. Silahlı Özel Güvenlik Sertifikası Sahibi olmak.

5. Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmamak.

6. En az 2 yıl Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK'dan alınacak belgeyle ibraz etmek.

7. İşe alınacak Özel Güvenlik

NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) web sayfasında yayımlanmakta olup, iş başvuruları da bu sayfa (https://esube.iskur.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Görevlisinin Ankara ilinde ikamet etmesi istenecektir.

TÜBİTAK Başkanlık İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı

Adres: Tunus Caddesi No:80 06100 Kavaklıdere Ankara

E-Posta: insan.kaynaklari@tubitak.gov.tr

Telefon: 0312 298 17 32