Rusya'dan Türkiye'ye müthiş teklif: MS-21 ve SSJ100'ü beraber üretelim

Rusya Birleşik Uçak Şirketi (UAK) Başkanı Yuriy Slüsar, Rusya ve Türkiye’nin MS-21 ve Sukhoi Superjet yolcu uçaklarının üretimi konusunda işbirliği yapabileceğini söyledi.

Rusya'dan Türkiye'ye müthiş teklif: MS-21 ve SSJ100'ü beraber üretelim
Rusya'dan Türkiye'ye müthiş teklif: MS-21 ve SSJ100'ü beraber üretelim
GİRİŞ 19.09.2019 22:33 GÜNCELLEME 19.09.2019 22:36
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

UAK Başkanı Slüsar, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

 

"MS-21 ve Superjet 100 uçaklarını sunmaya hazır olduğumuz bazı havayolu şirketleriyle görüştük. Bunun dışında, gelişmiş sanayiye sahip bir ülke olarak Türkiye ortak üretim projelerine ilgi duyabilir."

İLK YURT DIŞI GÖSTERİMİ İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞİYOR

 

 

Görüşmelerin, İstanbul’da düzenlenen TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında yapıldığını söyleyen Slüsar, MS-21-300’ün ilk yurtdışı gösteriminin İstanbul’da gerçekleşmiş olduğunu söyledi.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 57
  • muhoTel 4 yıl önce Şikayet Et
    Abi buRusyaya fazla güven miyomm
    Cevapla
  • abdullah1 4 yıl önce Şikayet Et
    rusya ile ortak üretim projeleri olan hindistan avucunu yaladı. Bu nedenle başta jet motoru olmak üzere malezya, endonezya, pakistan gibi bize hiçbirzaman düşman olmayacak ülkelerle ortak projeler geliştirmeliyiz.
    Cevapla
  • aptalları defedin 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin çıkarı varsa birlikte üretime girer. yoksa girmez. aynı zamanda tabiki rusya da para kazansın. bütün ülkeler bütün insanlar kazansın. kazan kazan formülü en iyi formüldür. aptallar kazan kaybek, kaybet kaybet peşindeler. aptallar savaş peşindeler. türkiye iran rusya suriye çin ve lübnan aptallara karşı mücadele ediyor. ortadoğuda ve asyada barışı korumanın yolu savaş çıkaranları bu bölgeden defetmekten geçiyor. başka da yolu yok. aptallara karşı rusya çin türkiye iran suriye lübnan mısır hepimiz birlik olmak zorundayız, başka şansımız yok.
    Cevapla
  • Isa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Turkiyede montaj fabrikasi olabilir lakin dunyada Rusya haric bu ucaklari nerdeyse kimse kullanmiyor cunku motor problemi var. Bu problemi de fransizlar bile bile yaptilar. Ucak 4000 saat ucustan sonra catlaklak olusuyor motor icinde ve bunun tamiri 2 ay suruyor ve 5 milyon euro'ya patliyor. Yani kendimiz de almayiz ve yatirim da yapmazsak olur ama Rusya zaten biz de satin alalim diye yapiyor bunu. Ssj100 sakincali yani. Ama mc-21 daha cok yeni ucak ve sadece 3 tane yapildi. Lakin bence bu da SSJ100 gibi motor sorunlari olacak.
    Cevapla
  • Gurbet li 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi alternetfin olmasi herzaman guzeldir. Kapabilecegimiz varsa neden olmasin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle