Hadsiz vekilde AB'ye çağrı: Türkiye'ye Volkswagen fabrikası kurulmasın

Bulgaristan Milliyetçi Hareket Partili, Avrupa Parlamentosu milletvekili Angel Cambazki, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'na çağrıda bulunarak Volkswagen'in Türkiye'de fabrika kurmasının engellenmesini talep etti.

Hadsiz vekilde AB'ye çağrı: Türkiye'ye Volkswagen fabrikası kurulmasın
Hadsiz vekilde AB'ye çağrı: Türkiye'ye Volkswagen fabrikası kurulmasın
GİRİŞ 18.09.2019 23:57 GÜNCELLEME 19.09.2019 18:48
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Bulgaristan medyasına konuşan Angel Cambazki, Alman şirketin fabrikasını 'çevreyle ilgili hiçbir mevzuata uymayan ve havayı dilediği gibi kirleten, insan haklarını ihlal eden, gazetecileri tutuklayan ve hapse atan Türkiye'de' inşa etme kararı almak üzere olduğunu belirtti.

 

 

"AVRUPA'NIN PARALARI İSLAMLAŞMA SÜRECİNDE BULUNAN ÜLKEYE GİTMESİN, ERDOĞAN FİNANSE EDİLMESİN"

AB Komisyonu Başkanı  Jean-Claude Juncker'e seslenen Cambazki, bu anlaşmanın hayata geçirilmesinin önüne geçilmesini ve Avrupa'nın paralarının İslamlaşma sürecinde bulunan ülkeye gönderilmemesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın finanse edilmesinin önüne geçilmesini talep etti.

 

 

BAKAN PEKCAN "YERİ BİLE BELLİ" DEMİŞTİ

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Alman otomotiv markası Volkswagen'in Türkiye'de kurması beklenen fabrikayla ilgili, "Manisa'da yapılacak, yöresi bile belli" açıklamasında bulunmuştu.

YORUMLAR 88
  • Yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Ticaret şantaj, blöf, tehdit tanımaz. Türkiye'den daha iyi bir pazar ve imkan sunan bir yer varsa defolsun gitsin. Kuzu kuzu gelecek, hepsi gelecek.
    Cevapla
  • Kayi boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bulgar sayemizde yasamaga calisan 5 avroya tenenzül eden 380km yolun 180km anca yapabilen gurbetci parasiyla hirsizin önde gideni.
    Cevapla
  • cevdet 4 yıl önce Şikayet Et
    ne fabrıkası montajı yapılıyor zamanında toyota ford kurmuştu ne oldu bütün parçalar dişardan geleçek bizden farını bile almazlar gümrük vergisinden kaçmak için
    Cevapla
  • adam gibi 4 yıl önce Şikayet Et
    vw otursun seyer etsin daha iyi reklam olamizdi ....
    Cevapla
  • Hdp Chp 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberin başlığını görünce acaba hanhi Hdpkk vekili söyledi diye girdim. Meğer başka yoldaşlarıymış ;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle