AK Parti’nin teklifiyle öğrencilere bir müjde daha

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, öğrenciler ve öğretmenler için müjdeleri sosyal medya hesabından duyurdu.

AK Parti’nin teklifiyle öğrencilere bir müjde daha
AK Parti’nin teklifiyle öğrencilere bir müjde daha
GİRİŞ 12.09.2019 14:28 GÜNCELLEME 12.09.2019 14:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde AK Parti grubu, öğrenci akbilinin kapsamıyla ilgili tasarıyı Meclis gündemine sundu.

Tasarıya göre, liseden mezun olan ancak herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen gençler ‘öğrenci’ statüsünde kabul edilerek aylık 40 TL karşılığında abonman tarifesinden yararlanabiliyor. İBB Meclisi’nde görüşülen söz konusu teklif, kabul edilerek yürürlüğe girdi.

 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, şu ifadeleri kullandı:

“İBBMeclisi İBB AK Parti Grubu olarak, öğrencilerimize sağladığımız aylık abonman indirimini şimdi de liseden mezun olduktan sonra üniversiteye giremeyen öğrenci kardeşlerimiz için de uyguluyoruz. İBB AK Parti Grubu olarak verdiğimiz teklif meclisimizden geçti. Hayırlı olsun.”

 

BİR MÜJDE DE ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERE

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"Ücretli öğretmenlerimiz de artık aylık abonman kartlarıyla diğer öğretmenlerimize uygulanan indirimden faydalanabilecekler. İBB AK Parti Grubu olarak verdiğimiz teklif meclisimizden geçti. Hayırlı olsun." dedi.

YORUMLAR 14
  • samet 4 yıl önce Şikayet Et
    valla yaptıklarınız imamoğlunun defterine yazılıyor. benden söylemesi....çünkü sizden kaynaklı olsa daha önce niye yapmadınız sorusu havada kalıyor ...
    Cevapla
  • çorumlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu indirimler yapılacaksa insanların gelirine göre yapılsın asgari ücretle geçinen işçi ne yapsın esas indirim onlara lazım
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım konu öğretmene niçin indirim uygulanıyor? Polis ve asker niçin para vermiyor? Devlet memuru denilince öğretmen, asker ve polis mi anlaşılıyor? Yoksa bunlar hergün işe gidiyor diğerleri haftada bir mi?
    Cevapla
  • Kayısı Kentli 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi öğretmen alıyor 5 bin indirimli akbil kullanıyor. Asgari ücretli alıyor 2 bin tam akbili yapıştırıyor... Sanki bu işte bir dengesizlik var. Bu arada polis te beleş biniyor..
    Cevapla
  • memur 4 yıl önce Şikayet Et
    tüm memurlara indirim yapılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle