Görüntüleri ortaya çıktı! TEKNOFEST'te tanıtılacak

Türkiye'nin lider kara aracı üreticilerinden BMC, ürün yelpazesindeki araçlara pikap (pickup) ile bir yenisini ekledi.

Görüntüleri ortaya çıktı! TEKNOFEST'te tanıtılacak
Görüntüleri ortaya çıktı! TEKNOFEST'te tanıtılacak
GİRİŞ 05.09.2019 11:14 GÜNCELLEME 05.09.2019 13:24
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Zırhlı muharebe araçları, personel taşıyıcılar, taktik tekerlekli araçlar, lojistik destek araçları, tank taşıyıcı, mayına dayanıklı ve balistik koruma seviyesi yüksek personel taşıyıcı, toplumsal olaylara müdahale aracının aralarında bulunduğu geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olan, son olarak ana muharebe tankı Altay'ın seri üretimini üstlenen BMC, yeni projeler üzerinde çalışıyor.

 

 

Güvenlik güçlerinin kullandığı araçlara yerli çözümler geliştirmeye yoğunlaşan şirket, bu kapsamda ürettiği araçlara bir yenisini ekledi. 

BMC'nin bir süredir üzerinde çalıştığı pikap tipi araç, ilk kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun BMC'nin İzmir'deki fabrikasını ziyaretinde ortaya çıktı. Şirket yetkilileri araca ilişkin Soylu'yu bilgilendirdi. Bakan Soylu da araçtan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

BMC, pikap tipi aracı özellikle iç güvenlik personelinin ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdi. Türkiye'nin arazi koşullarına uygun geliştirilen araç, üstün harekat kabiliyeti ve yük taşıma imkanıyla arazideki personele destek sağlayacak.

Aracın tanıtımının, 17-22 Eylül'de Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde (TEKNOFEST) yapılması planlanıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ön kısım iyi. Farlar, tampon, kaput vs duruşu Modern. Ikinci bölge dediğimiz kabin bölümü, kapılar, camlar hiç Modern durmayıp 15 yıl önceki pikapların köşeli, düz haliini yansıtıyor. Yani mutlaka estetik katılmalı. 3. Bölge yani kabinden sonraki bölümün yandan görüntüsü de eski moda duruşu veriuor. Ancak arkadan görüntü yok. Bir şey diyemem. inşallah reis modernize etmeleri talimatını verir. Zira bu haliyle sivil satışa uygun değil.
    Cevapla
  • Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Bmc yaptığı yerli araç ortaklarıyla anlaşıp seri üretimde bu aracın suv ‘unu sedan , hatchback , ve ticari araçlarını çıkarsalar gavura gidecek paralar ülkemizde kalır.
    Cevapla
  • HATTİLİ ALP 4 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir tasarım. bence bu model boyasız alüminyum alaşımdan olmalı...
    Cevapla
  • Mahmut Akar 4 yıl önce Şikayet Et
    Özgün olmuş, Devlet yerli oto yapana kadar bu tip firmalar desteklenmelidir. Ancak isim değişikliği şart . bmc olmaz TMŞ olmalı.
    Cevapla
  • 10 NR 5 YILDIZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Toyo tires hayranıyım ama bu ondan çok daha iyi görünüyor. Ayrıca askeri araç olarak tasarlanmış ama bence tam bir şehirli arazi aracı. Japon yada alman arabaları gibi yuvarlak hatlı değil, tam bir Türk gibi görünüyor. Asil sert güçlü ve işlevsel..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle