Vakıfbank kredi faizlerini ikinci kez düşürdü

VakıfBank, bireysel ihtiyaç kredisi faizlerinde bir kez daha indirime giderek, faiz oranını maaş müşterileri için yüzde 1,45'e, diğer müşterileri için yüzde 1,55'e düşürdü.

Vakıfbank kredi faizlerini ikinci kez düşürdü
Vakıfbank kredi faizlerini ikinci kez düşürdü
GİRİŞ 04.09.2019 12:42 GÜNCELLEME 04.09.2019 12:56
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre banka Türkiye'nin yanındaki güç olmaya devam ediyor. Geçen günlerde hem konut hem de ihtiyaç kredilerinde indirim yapan VakıfBank, ihtiyaç kredilerinde bir kez daha indirime gitti

 

 

Maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi faizi 60 ay vadeye kadar yüzde 1,49'dan yüzde 1,45'e düşüren VakıfBank, diğer müşteriler için ise 60 ay vadeli kredi faiz oranını yüzde 1,59’dan yüzde 1,55’e indirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Merkez Bankasının politika faiz oranlarında 425 baz puan indirime gitmesinin ardından borçlanma maliyetlerinde yaşanan düşüşü müşterilere yansıtmaya devam ettiklerini belirtti.

 

 

Bu kapsamda ekonomik verilerde yaşanan iyileşmeleri de göz önüne alarak bu kampanyayı planladıklarını ifade eden Üstünsalih, "Kısa bir süre önce konut kredisi vebireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarında da önemli bir indirime gitmiştik. Bu olumlu havanın milli ekonomimize de hızlı ve etkin katkılarda bulunacağına inanıyorum. VakıfBank olarak Türkiye bilançosuna azami katkıda bulunmaya devam edeceğiz." değerlendirmelerinde bulundu.

Açıklamaya göre yarından itibaren geçerli olacak kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti yüzde 0,5 olurken, bu ücret üzerinden yüzde 5 de Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) alınacak.

YORUMLAR 20
  • Önemli olan 4 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan vakıfbank'ın değil merkez bankasının faizleri düşürmesi
    Cevapla
  • vakıfbank sorunu 4 yıl önce Şikayet Et
    vakıfbank kredi limitlerini arttırmakta sıkıntı çıkarıyor. şubeye gelin falan diyor. evrak kırtasiye istiyor. o yüzden limit artırımı yapmakta zorluk çıkardığı için iş başkasından kredi alıyoruz.
    Cevapla
  • işbankası sorunu 4 yıl önce Şikayet Et
    a)- İş Bankası'nda görev yapan CHP'lilere yıllık 1 milyon lira huzur hakkı.. Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdürlüğü görevinden emekliye ayrıldıktan sonra Deniz Baykal tarafından İş Bankası yönetimine atanmış, 2002 yılında milletvekili seçilene kadar bu göreve devam etmişti..SSK ve Bağ-Kur Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde Kılıçdaroğlu'nun oğlunu İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi yaptığı CHP'li eski bakanlardan Mehmet Moğultay ile birlikte çalıştı..
    Cevapla
  • işbankası sorunu 4 yıl önce Şikayet Et
    b)- CHP'nin yüzde 28,09 hissesine sahip olduğu İş Bankası'nda yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan 4 partiliye yılda 1'er milyon liraya yakın para ödeniyor. Ayda 12 bin lira maaş ve yıllık 800 bin lira civarında huzur hakkı alan CHP'li üyeler, bankadaki görevleri sonra erdikten sonra İş Bankası'nın diğer iştiraklerinde görev yapıyor. CHP'li üyelere biri İstanbul'da diğeri Ankara'da iki makam odası, son model makam aracı ve sekreter tahsis ediliyor. CHP'de liste dışında kalan vekiller ve partiye yakın emekli bürokratların yönetim kurulu üyesi yapılarak adeta ödüllendirildiği İş Bankası'ndan geçmişte huzur hakkı alan isimler arasında Kemal Kılıçdaroğlu da bulunuyor..
    Cevapla
  • işbankası sorunu 4 yıl önce Şikayet Et
    c)- Kılıçdaroğlu'nun genel başkan seçildikten sonra İş Bankası yönetimine atayacağı isimleri hangi kriterlere bakarak seçiyor" ?.. Kılıçdaroğlu, 4 yıl önce eski milletvekilleri Bayram Meral ve Mehmet Moğultay'ın oğulları Kemal Meral ve Ulaş Moğultay'ı İş Bankası Yönetim Kurulu Üyeliğine atamış ve bu karar kamuoyu ve parti tabanında büyük tepkilere neden olmuştu. Kılıçdaroğlu, o dönemde "CHP'de babadan oğula saltanat" eleştirilerine neden olan atamaları " Bu çocuklar ABD'de eğitim gördü" sözleriyle savunmuştu.
    Cevapla
  • yunus gokdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    78000 lira çekmek istedim sigorta falan derken 4000 e yakın kesinti yapıyorlardı. çekemedim
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Haram
    Cevapla
  • izmitli 4 yıl önce Şikayet Et
    faiz haramdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle